Habererk/Lokman Happani/ Kilis 

24 Haziran genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala Kilis'te 7'den 70'e kadını erkeği İYİ Parti demeye başladı. Seçim çalışmalarına aralıksız sürdüren İYİ Parti İl Teşkilatı gitmedik el sıkmadık kişi bırakmıyor.

İl Başkanı Av. Suat Gürdal, Merkez İlçe Başkanı Hakan Bilecen, Milletvekili vekili adayları Muhammet Balcı ve Dilek Akköz ile parti teşkilatı köy köy, bucak bucak gezerek,Millet İttifakı ve İYİ Parti için vatandaşları dinleyip oy istiyorlar. Her gittikleri yerde Türk bayrağı ve İYİ Parti bayrakları karşılanan adaylar ve partililer. vatandaşların yoğun ilgisi karşısında duygu dolu anlar yaşıyor.

Kilis'e layık olmak için çalışacağız 
Milletvekili 1. sıra adayı Muhammet Balcı, sıkıntıları biliyoruz hedefimiz İYİ Parti ve Millet İttifakı ile birlikte Kilis'e layık olmak için var gücümüzle çalışmak. Gerek köydeki  ve gerekse kent merkezindeki vatandaşlarımızın son yıllarda yaşadıkları sıkıntılar meydandadır. AKP Kilis'i görmezden geldi, bizler İYİ Parti olarak tüm Kilis halkının yanında olarak el birliği ile sıkıntıları aşacağız dedi.    

 
 

Editör: TE Bilişim