24 Haziran genel seçimleri için çalışmalarını aralıksız sürdüren Kilis İYİ Parti İl teşkilatı çalmadık kapı sıkmadık el bırakmıyor. 

Yaşlı genci kadını erkeği herkesle görüşen İYİ Partililer vatandaşların sorunlarını dinleyerek seçimlerde destek istediler. 

İYİ Parti Milletvekili Adayları Muhammet Balcı ve Dilek Akköz'e yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, "Artık yeter diğerlerini denedik ne oldu bir hastaneyi bile yapamadılar, 2 ayda bir hastanenin yeri değişiyor. Hastanede Suriyelilerden bizlere fırsat gelmiyor" diyerek "Sizlerin bir çare olacağına inanıyoruz" dediler. 

İktidarımız ile birlikte Kilis rahata kavuşacak   

Milletvekili Adayı Muhammet Balcı, "Her şeyin farkında olduklarını, sizlerin teveccühü ve desteği ile kötü gidişata dur diyeceğiz iktidarımız ile birlikte hızlı bir şekilde Kilis acil sorunlarını çözeceğiz" dedi. 

Dilek Akköz ise "Hastane gerçekten içler açısı durumda bir tek hastane değil okullarımızda öyle bahçelere prefabrik sınıflar yaptılar. Türk ve Suriyeli çocuklar aynı ortamda ders görüyor, eğitim seviyesi düşmektedir. Bizimle birlikte bu sorunların önüne geçerek, sıkıntıları aşacağız" dedi. 

Habererk/ Lokman Happani/Kilis 


 

Editör: TE Bilişim