24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine ilişkin seçim güvenliği toplantısı Valilik toplantı salonunda Vali Dr. Mehmet Tekinarslan başkanlığında yapıldı.

Toplantıya Cumhuriyet Başsavcısı, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı, siyası parti temsilcileri ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

24 Haziran’da gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçimlerinin ilimiz genelinde huzur ve güven içerisinde yapılması amacıyla alınacak güvenlik tedbirleri ve uyulması gereken esaslara ilişkin sunumlar gerçekleştirildi.

Vali Dr. Mehmet Tekinarslan “Amacımız gerçekleşecek olan seçimin huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleşmesi ve vatandaşımızın özgür iradelerini sandığa sağlıklı bir şekilde yansımasını sağlamaktır. Tüm kurumlarımız üzerine düşen görevleri hassasiyetle yerine getirmelidir. 24 Haziran’da gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimlerinin Ülkemize ve ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim