Habererk/Lokman Happani/Kilis 

Kilis belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerinde Uğur Işılak konser verdi. Cumhuriyet Meydanında verilen Konsere yüzlerce Kilislinin yanı sıra Kilis Belediye Başkanı Av. Hasan Kara, Milletvekili adayları Hilmi Dülger  Ahmet Salih Dal ve AK Partililer katıldı. 22:30 sıralarında başlayan konsere ilgi  oldukça yoğundu. Konser arasında Kilis’te  Türkiye ve Avrupa derecesine giren sporculara ödüller verdi. Kilisliler Uğur Işılakla coşarken AK Parti  Kilis Belediye başkanı sahne alarak konuşma yaptı . 
 

Av. Hasan Kara şunları söyledi;
Kilis'e 350 Milyon liralık yatırım yapılıyor. 
"Kilis’e önceki  gün yapılan protokolle ile hastane protokolü imzalandı. Hastanemiz çok kısa süre içinde yapılacaktır. Hastane bittiğinde 3 bin 500 kişi çalışacaktır. Voleybol takımızı inşallah Türkiye değil Avrupa da şampiyon yapmak için çalışıyoruz" dedi 

Dülger ise; Selam olsun Şahin beylerin torunlarına, selam olsun onlara selam olsun onların torunlarına, İşte 24 Haziran yine onların unuttukları bir dersin vereceği gündür bu milletin kaderini bir yiğit evlat Recep Tayyip Erdoğan’ın tarihe yumruk vuracağını unuttular" dedi.  
Konser sporculara verilen ödüllerin ardından Uğur Işılak’ın şarkılarıyla  devam etti. 
 

Editör: TE Bilişim