Habererk/ Lokman Happani/ Kilis 

Kilis’te AK Parti seçim çalışmalarına hız verirken 4. Seçim koordinasyon merkezini Kilis’İnn en kalabalık semtinde açtı. Açılışa İl Başkanı Av. Murat Karataş, Milletvekili Ahmet Salih Dal, İlçe belediye başkan adayları il yönetimi ve vatandaşlar katıldı. 

MİLLETİMİZ 31 MART’TA BUNLARA GEREKEN CEVABI SANDIKTA VERECEKTİR
Açılışta  konuşan Ak Parti İl Başkanı Murat Karataş; "Açılış törenimize katılan tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bir kaç gün önce yapmış olduğum basın açıklamasında "Boşu Boşu Heveslenmeyin" demiştim ve tepki gösterenler bu iş bitmedi demişti. Bugün burada bizlerle bir araya gelen halkımız bu işin bittiğini bir kez daha gözler önüne sermiştir.

Sözlerimiz karşısında ortaya koyacak fikri olmayanlar, bir tek makul projesi bulunmayanlar, nasıl Ak Partiyi sığ sulara çekeriz derdine düşmüş ve cümlelerimizi cımbızlayarak bizi zor duruma düşüreceklerini sanmışlardır. Milletimiz 31 Mart’ta bunlara gereken cevabı sandıkta verecektir. Biz derin sularda, derin sevdalara tutulmuş bir davanın erleriyiz. Ak Parti laf üstüne laf koyan değil taş üstüne taş koyan partidir. Son günlerde yeni yapılacak olan Kilis Devlet Hastanesi üzerinden algı oluşturmaya çalışıyorlar. Bu iş bazılarının yarım bırakıp kaçtığı inşaatlara benzemez.120 bin Metre Kare üzerine kurulacak bölgenin en modern Hastanesinden bahsediyoruz.İhale süreci tamamlandı.İnşallah çok yakın bir zamanda Sayın Sağlık Bakanımızın da katılımıyla temelini atacağız.Bazıları aman yapılmasın da biz 3-5 oy fazla alalım diyor ama biz yapacağız.Ben buradan bunun sözünü veriyorum.Bizi tanıyanlar boş laf etmeyeceğimizi gayet iyi bilirler." dedi. 

Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal; "2002 yılından bu güne yaptıklarımız gelecekte yapacaklarımızın teminatıdır. Abdi Bulut ismini hepiniz benim kadar iyi tanırsınız. Abdi Bulut, bu memlekete sayısız hizmeti olan bir isimdir. Doğalgaz, Abdi Bulut ile kazandırılmıştır. İnanıyorum ki gelecek dönemde de sizlerin desteği ile sayısız hizmeti Kilis'e kazandıracaktır" dedi. 

KEMAL DERVİŞ 1 MİLYAR DOLAR PARA İÇİN ÜLKEYİ NE HALLERE GETİRDİ

Son olarak söz alan Ak Parti Kilis Belediye Başkan Adayı M. Abdi Bulut; "Kimse mitinglerinde bile bu kadar kalabalığı bir araya getiremezken, bizim SKM açılışımıza böylesi bir kalabalığın toplanmış olması bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Aynası iştir kişinin lafı bakılmaz denir. Diğer partilerin adaylarının belediye yönetimi ile ilgili tecrübesi yoktur.

O nedenle biz hem yaptıklarımızı hem de yapacaklarımızı anlatabiliriz. 2004 Yılında ilk kez Belediye Başkanı olduğumuzda halkımızın bizden iki beklentisi vardı. Birincisi at arabalarının kaldırılması, ikincisi kesintisiz su sağlanması. Biz bunları çözdük, yetmedi şehrimize Doğalgaz getirdik, itfaiye binasını yaptık, otogarı yaptık, cumhuriyet meydanını düzenledik, Adnan Menderes meydanını düzenledik, amfi tiyatro ve arıtma tesisleri yaptık, şehrimize şu anda sayamayacağım bir çok hizmeti kazandırdık. Şuan o zamanki beklentilerin yerini çok daha fazlası aldı, yaşam kalitemiz yükseldi. Artık beklentiler ekonomik bir kalkınma üzerine kurulu.

Polateli OSB ile ilgili konuştuğumuz zaman tepki gösteriyor bazıları. Neden? Gaziantep ve Hatay şuan geleceklerini bu dev yatırım üzerine kuruyor iken bizim kendi topraklarımızda olan bu OSB ile ilgili planlama yapma hakkımız yok mu? Avrupa'nın en büyük sanayi yatırımlarından birinden bahsediyoruz. Bir günde olmasını bekliyorlar. Adım adım ilerleyecek ve kırmızı çizgimiz olan Polateli OSB hayalini gerçekleştireceğiz. Daha önce yurt dışından kurtarıcı olarak getirilen isim 1 Milyar dolar para için bu ülkeyi ne hallere düşürdü hepiniz hatırlarsınız. Oysa şimdi LİMAK-Afrin Barajı-Yeni Devlet Hastanesi yatırımları tam tamına 500 milyon dolar tutarındadır. Son iki yılda sadece Kilis'e yapılan yatırım tutarı budur. Ülkemiz büyümekte ve refah seviyemiz yükselmektedir. Bu yükselmeden ve büyümeden Kilis'te payına düşeni fazlası ile almalıdır/alacaktır" dedi.

Editör: TE Bilişim