Habererk/ Lokman Happani/ Kilis 

Milletvekili Dal yayınladığı mesajında şunları söyledi. 30 Ağustos zaferi ile milletimiz, varlığını muhafaza etmek için bütün milletlere örnek olacak büyük bir mücadeleye imza atmıştır. Kendisine layık görülen esareti reddederek, dünya milletleri arasındaki saygın yerini korumayı başarmıştır. 
Milletimizin en zor şartlar karşısında bile mücadeleden vazgeçmeyerek, vatanını, bayrağını ve hürriyetini canı pahasına koruyacağını, Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile bütün dünyaya göstermiştir.

Milletimizin bugün de aynı kararlılığı sergilemeye devam etmesi sayesinde bizler, artık her türlü vesayet zincirini kırmış bir ülkede yaşamanın gururu içerisindeyiz. Türkiye Cumhuriyeti'ni darbe teşebbüsleriyle, terörle zayıf düşürmeye çalışan şer odakları emellerine ulaşamayacak, bu millet karşısında her zaman hezimete uğramaya mahkum olacaklardır.

Yeni Türkiye vizyonumuzdaki hedefleri tek tek gerçekleştirip, toplumsal refahımızı daha da artırarak, ordumuzun imkanlarını daha da geliştirerek, ülkemizi dünyanın en gelişmiş ülkelerinden biri haline getireceğiz. 
30 Ağustos Zaferi vesilesiyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.

Editör: TE Bilişim