Habererk/ Lokman Happani/ Kilis 

Dal, yayınladığı mesajında, "29 Ekim’i Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95’nci yılında her alanda güçlü bir Ülke olarak karşılıyor olmak hepimiz için gurur kaynağıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve halkımızın birlikte verdiği kurtuluş mücadelemizin kazanılmasındaki etken unsurlar; vatan sevgisi, kardeşlik ve dayanışma duyguları ile hareket edilmiş olmasıdır. Dün olduğu gibi bugün de Ülkemize yönelik saldırıların ve önümüze çıkan engellerin aşılmasında en büyük güç; bu duygulardır.

Dünyada eşine az rastlanan bir inanç ve azmin sonucu kazanılan zaferle kurulan Cumhuriyet, yeniden dirilişin simgesi olmuştur. Bugüne kadar Ülkesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmamış olan aziz Milletimiz, birlik ve beraberlik içerisinde, hoşgörüsünü, sağduyusunu kaybetmeden sağlam adımlarla yürümeye devam etmektedir.

Tek bayrak, tek vatan, tek millet, tek devlet, düsturu ile oluşturduğumuz demokrasi anlayışımız ve halk iradesiyle kuvvetlendirdiğimiz Cumhuriyetimiz, Milletimiz var oldukça ilelebet devam edecektir. 

Bu birlik ve beraberliğin meydana getirdiği güç ile Cumhuriyetimizin, her geçen yıl daha da gelişip güçleneceğine olan inancımla, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum" dedi.
 

Editör: TE Bilişim