Habererk/ Lokman Happani/ Kilis

 Kilis 7 Aralık Üniversitesinde düzenlenen toplantıda muhtarların sorunları masaya yatırılarak çözüm önerileri konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. İlimizde yürütülen hizmetlerle ilgili olarak halkımıza daha kaliteli ve yüksek bir yaşam standartlarının sunulabilmesi konusunda görüş ve değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda muhtarlarımız önerilerini dile getirdiler.
 
Vali Recep Soytürk, ilk olarak gerçekleştirdiği muhtarlar toplantısında katılımlarından dolayı muhtarlarımıza teşekkür ederek başladığı konuşmasında muhtarlara İlimizin sorunlarının çözümlenmesi ve Kilise daha iyi bir hizmet sunabilmek için yoğun çaba sarf edeceklerini belirtti.
 
Muhtarlar, düzenlenen bu toplantıların halkımıza sunulan hizmetlerde eksiklik ve aksaklıkların giderilebilmesi ve çözümü noktasında son derece faydalı olduğuna inandıklarını ifade ettiler.
 
Toplantıya Vali Sayın Recep Soytürk’ün yanı sıra, Belediye Başkan Vekili Ahmet Polat, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun Vali Yardımcıları, Daire Amirleri ile Merkeze bağlı Mahalle ve Köy Muhtarları katıldılar.


 

Editör: TE Bilişim