Habererk/Lokman Happani/ Kilis 
Kils İl emniyet müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri bir ilke imza attı.  Müdürlerinden aldıkları talimatı uygulayan polis memurları  cumhuriyet meydanında giden yolu kapattı. Yol tek şeride düşünce trafik sıkışıklığı yaşandı. Saat 15,00 sıralarında yol tek şeride düştü. Cumhuriyet meydanına trafik polisleri tarafından akım verilmeyince miting var sandılar.

Normalde cadde mitingler ve bakanlar için kapatılırdı 

Kilis merkez Cumhuriyet meydanında tek taraflı  araç girişi yasaklandı. Yasaklanmayı gören vatandaşlar seçim çalışmaları için miting olduğunu sandılar. Olayın rengi başka çıktı.  

Oradan tatlı almasınlar diye emniyet yolu kapattı 

Ramazan ayını  son gününde caddenin trafiğe kapılmasının altında yatan gerçeklere Habererk ulaştı. Cumhuriyet meydanında bulunan Tatlıcı ve Kah keçinin  alış verişini engellemek için emniyet pusu attı  Cumhuriyet meydanında bulunan yıllardan beri Kilis’ ve Türkiye’nin bir çok  yerine tatlı ile kahke gönderen kuruma ambargo polisten geldi.  Çekim sırasında polislerin  neden yol kapalı sorusuna polislerden ilginç yanıt trafik sıkışıyor tatlı ve Kahke almak için  kuyruk oluşuyor onun için  kapattık dediler.  


 

Editör: TE Bilişim