Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yönetimi ile birlikte, Kırşehir Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk ile Kırşehir Ticaret Borsası Başkanı Neşet Yavuz’u ziyaret etti.

18 Ekim 2022 Salı günü ilk olarak Kırşehir Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk’ü ziyaret eden Başkan Selahattin Ekicioğlu ve CHP İl Örgütü, KESOB Başkanı Bahamettin Öztürk’ü Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu Denetim Kurulu’na seçilmesinden dolayı kutladı.

Ekicioğlu, “Mayıs ayında yapılan seçimlerde güven tazeleyen KESOB Başkanı Sayın Bahamettin Öztürk, geçen ay yapılan olağan genel kurulda Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu Denetim Kurulu’na seçilerek ilimiz için de önemli bir kazanım sağlamıştır. Yine aynı şekilde Kırşehir Bakkallar ve Bayiiler Esnaf Odası Başkanı Sayın Murat Zobu da Türkiye Bakkallar ve Bayiiler Federasyonu Denetim Kuruluna seçildi. Her iki başkanımızı da kutluyor ve yapacakları çalışmalarda başarılar diliyorum” dedi.

Daha sonra CHP İl Örgütüyle birlikte Kırşehir Ticaret Borası’nı ziyaret eden Ekicioğlu, Kırşehir Ticaret Borsası Başkanı Neşet Yavuz, Meclis Başkanı Yılmaz Yurttaş ve yönetim kuruluna 'hayırlı olsun' dileklerini iletti.

Başkan Ekicioğlu, ziyarette, “Çiftçilerimizin ve hayvancılıkla geçimini sağlayan hemşehrilerimizin sorunlarının acilen çözülmesi gerekiyor. Bu konuda görüş alış verişini ve çözüm üretilmesini önemsiyoruz. Kırşehir Ticaret Borsası seçimlerini yeniden kazanarak güven tazeleyen Sayın Neşet Yavuz, Meclis Başkanı Sayın Yılmaz Yurttaş ve yönetim kuruluna yeni dönemde yapacakları çalışmalarda başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

 

Kaynak: anka