Cumhurbaşkanlığı iletişim başkanlığı “Kızılelma” adıyla bir klip yayınladı.

Yayınlanan klipte son yıllarda yüksek bütçelerle yapılan dizilerin görüntüleri ve mevcut cumhurbaşkanımızın bir propagandası görülmektedir.

Kızılelma Türk milletinin Turan ötesi hedeflerini kesbeder Türk milleti için Kızılelma “Nizamı Alem” yani dünyaya adaletli düzen getirmek hedefidir.

Önce Turan (Türk milletinin birliği) sonra Kızılelma (dünya düzeni )

Dünya tarihinde hedefi olmayan milletler sonuçta tarihin çöplüğüne giderler.

Turan ve Kızılelma hedefi dünya Türklüğü için belirleyici ve medeniyet kurucu olma vasıflarını öne çıkaracak birlikteliği ve bir ışığın peşine gitme duygusunun aşılanmasıdır.

Kızılelma Türk milletinin en önemli ülküsüdür şiarı da “Dünyanın neresinde bir Türk varsa, Türk milletinin sınırları oradan başlar” dır.

Kızılelma ülküsünü milleti için düşünen yüksek karakterli düşünür fikir kişisi ve aksiyonerlerimiz tabiî ki bu düşünceyi kurgularken öncelikle Türk milletinin menfaatlerini planlamışlardır.

Son yıllarda çok önemsediğimiz kavramlarımız günlük menfaatini öne alan siyasetçilerimizin kullanımına sunulmuş dolayısı ile de kavramlarımızın içleri boşaltılmıştır.

Öyle ki ordumuz Kuzey Suriye’de operasyon yaparken yapılan operasyonu iktidar Kızılelma olarak izah etmiş bir partili hacı amcamızda meyve halinden 10 kasa kırmızı elma alıp cuma namazından sonra cemaate dağıtmıştı, resimlenmişti ve çok gülünmüştü.

Milletin olanlara şahıslar sahip çıkmaya çalışmaktadır ve milletin değerleri iğfal edilmeye devam etmektedir.

Bakmak lazım;

-Tüm milliyetçilikleri ayaklarımın altına aldım.

- Bana Türklükle Türkmenlikle gelmeyin.

- Ben İbrahim’i milletindenim.

Gibi sözlerin ve sözlerin gerektirdiği davranışların sahipleri Türk milletini Turan ve Kızılelma hedeflerine taşırlar mı taşımayı düşünürler mi kalplerinde Türklük sevgisi olur mu?

Maalesef tüm hesapları sadece bir sonraki seçimi kazanmak olan bir güruh la karşı karşıyayız.

Milletimiz sanki grogi durumdadır. Türklük için en aşağılayıcı sözler söylendiğinde devlet dairelerinden “ T.C” ibaresi indirildiğinde, andımız okullardan kaldırıldığında, bölücü Türklük düşmanlarıyla Diyarbakır’da miting yapıldığında alkışlayanlar bu gün de Kızılelma klibini alkışlıyorlar.

Kızılelma’da kalacaklarına inansak bizde Türk milletinin hedeflerinin hatırlatılmasına bizde alkış tutarız.

Ama Diyarbakır meydanında Barzani ve Şivan Perver ile birbirlerine sarılıp ağlarlarken “megri megri” diye böğürmelerini unutacak mıyız?

Bölücü teröristlerle anayasa mutabakatlarını unutacak mıyız?

Her gün İmralı adasına ve Kandil dağına yapılan arabulucu seferlerini unutacak mıyız?

Amerikan askerlerine yapılan duayı unutacak mıyız?

Kızılelma’yı bilen nesil kandırılamaz da hedef kitle herhalde “Z” kuşağı.