Mahalle kadar nüfusu olmayan bir ilçe üzerinden, sosyal medyada 3 senedir bir algı operasyonu sürüp gidiyor. Kimi iyi niyetli kişi ya da sayfalar bu algıya bilmeyerek duygusal olarak, paylaşımlarıyla katkı sağlıyor.

Koskoca milyon nüfuslu belediyelerle kıyaslayıp, makam arabası kullanmıyor, ilçede ulaşım ücretsiz, (çok uzun güzergahları varmış gibi) tarım ürünleri yetiştirip satarak, öğrenci okutuyor, hazine arazilerini satıp yoksul öğrencilere destek oluyor gibi parlatma çabası sürüp gidiyor.

Gerçekten iyi ve dürüst yapılan işleri kim yaparsa yapsın takdir etmek ve örnek göstermek herkesin doğal hakkıdır. Ama kıyas yaparken elmayla armutu karıştırmamak lazım. Heleki arkasında hangi güçlerin olabileceğini bilemeyeceğimiz profaganda malzemeleri konusunda.

KIRMADAN DÖKMEDEN

Kuvayı Milliye hareketimiz gümbür gümbür geliyor. Daha parti kurulmadan bile milletimizin büyük teveccühünü almış görünüyor. Zikredilen isimler heyecan yaratıyor.

Çoğu değerli kişiler davet edilmeyi bekliyor. Doğal olarak çoğu katılım baba ocağından. Kalanda her daim ülküdaşımız, kardeşimiz, Allah göstermesin zor zamanlar gelirse omuz omuza mücadele edeceğimizdir. Allah birliğimizi ve beraberliğimize zeval vermesin.

KORAY AYDIN

Şahsım adına genelde önyargılı düşündüm. Parti içi muhalefeti bölmek için yola çıktığını düşündüm hep. Gerek geçmişte aday olup, Bahçeli raconu gereği ihraç edilmemesi, gerek sürekli yapılan dedikodulardan etkilenerek, bir kanaat oluşmuş biliçaltımda.

Ama haksız çıktım. Ve haksız çıktığıma çok seviniyorum. Eğer okur ya da duyarsa hakkını helal etmesini rica ediyorum.