Valorant gibi birçok oyunda oyun içi satın alımlar kullanılmaktadır. Genel olarak oyunlara baktığımız zaman, oyun içerisinde 2 adet oyun parası bulunur. Bunlardan birisi oyunu oynadıkça elde edilir, diğeri de gerçek para kullanarak oyuncuların satın alması ile elde edilir. Genellikle sistem bu şekilde çalışır, Valorant’ta ise bahsi geçen ödeme yapılarak elde edilen para birimi Valorant Point. Peki VP ile neler yapılabilir,  makalemizde bu konuyu ele alıyoruz…

Valorant, neredeyse 3 yılı bulacak bir süreç içerisinde hayatımızda bulunuyor ve en çok oynanan oyunlar arasında başarılı bir şekilde yerini aldığını görebiliyoruz. Bu başarısının ardında birçok neden var ancak Riot Games’in başarısını kutlamak gerekir. Oyunun genel olarak yapısına baktığımız zaman 5v5 FPS oyunu olarak özetleyebiliriz. Tabi oyun içerisine baktığımız zaman birçok farklılıkları gözlemleyebiliyoruz. Bu konu hakkında daha fazlasından burada bahsetmeyeceğiz, makaledeki konumuz Valorant VP ve VP’yi uygun fiyatlarla güvenilir bir şekilde nasıl satın alabiliriz?

Bildiğiniz üzere Riot Games’in oyunlarının genel olarak özelliği oyuna sürekli olarak güncellemeler gelmesi ve bunun sonucunda oyuncunun oyundan sıkılmamasını sağlamak. Oyunun yeniliklerinin yanı sıra oyunun devamlılığının sürdürülebilmesi için de oyun içerisinde oyuncuların tercihine bırakılmış olarak oyun içi içerikler de oyuna sürekli olarak dahil olmaktadır. Bu oyun içi içerikler de genellikle VP ile satın alınabilmektedir. Oyunda daha iyi bir görünüme sahip olmak ve oyunu daha renklendirmek adına oyuncular istedikleri kostümler, aksesuarları satın alabilmektedirler. Bu noktada da yapacakları harcamaları minimuma indirme istekleri doğal olarak bulunuyor. İşte bu noktada da Kopazar devreye giriyor!

Kopazar.com üzerinden güvenli bir şekilde Valorant VP alışverişini gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik bunu yaparken de indirimli fiyatlarla VP satın alabilir, bütçenize katkıda bulunabilirsiniz. Kopazar, 16 yılı aşkın bir süredir e-pin ve oyun sektöründe hizmet sunmaktadır. 16 yıllık tecrübesi ile sizlere en iyi hizmeti sunmak için her zaman çalışmaktadır. Gelin isterseniz Kopazar’dan nasıl VP satın alabilirsiniz ona bakalım:

Kopazar.com üzerinden VP nasıl satın alınır?

Öncelikle Kopazar.com’dan alışveriş yapabilmeniz için üye olmanız ve üye girişi yapmanız gerekmektedir. Aşağıdaki işlemleri uygulamadan önce Kopazar.com’a üye olmalısınız. Sadece birkaç dakika içerisinde kolay bir şekilde Kopazar’a üye olduktan sonra alttaki adımları takip edelim:

  1. Kopazar VP satış sayfasına giriş yapıyoruz ve burada bizi çeşitli her bütçeye uygun VP seçenekleri karşılıyor. (kopazar.com/valorant-points)

  2. Bu VP seçeneklerinden bütçemize uygun olanını seçiyoruz ve bu paketi alabilmeiz için gerekli olan bakiyeyi Kopazar’a yatırmamız gerekiyor.

  3. Sağ üst kısımda bulunan “Bakiye Yükleme” alanından güvenilir ödeme yöntemleri ile gerekli olan bakiyeyi yüklüyoruz.

  4. Tekrarda Valorant VP satın alma sayfasını ziyaret ederek almak istediğimiz paketin yanında bulunan “Satın Al” butonuna tıklayarak satın alma işlemini gerçekleştiriyoruz.

  5. Satın alma işlemini tamamladıktan sonra sitenin yönlendirmesi ile Valorant VP kodumuz karşımıza çıkıyor, bilmiyorsanız tekrardan Kopazar’ın VP sayfasına gelerek, oradaki yönergeleri takip edip, VP kodunuzu hesabınıza saniyeler içerisinde tanımlayabilirsiniz.

İşte Kopazar’dan VP satın almak bu kadar kolay! Kodunuzu elde ettikten sonra hemen hesabınıza tanımlayıp, istediğiniz gibi harcamaya başlayabilirsiniz!

Kopazar’dan alışveriş yaparak sadece indirimli VP satın almış olmazsınız! Kopazar’dan alışveriş yaparak elde ettiğiniz bonusları bir sonraki alışverişlerinizde ekstra indirim olarak kullanabilirsiniz! Böylece uzun vadede Kopazar’ı tercih ederek ekstradan kârlı çıkabilir, oyuna ayırdığınız bütçenizden tasarruf sağlayabilirsiniz!


Kopazar’da sadece Valorant VP değil, diğer birçok oyun için ihtiyaçlarınızı satın alabilirsiniz. Knight Online’dan LoL RP’e kadar Kopazar’da aradığınız çoğu şeyi bulabilirsiniz!

Editör: İsmail Türk