Uzunca bir zamandır ülkemizin gündemini işgal eden referandum sürecinde son düzlüğe girmiş bulunmaktayız. 16 Nisan Pazar günü Büyük Türk Milleti kendisine yöneltilen bir soruya Evet ya da Hayır diyerek tercihini sandığa yansıtacaktır.

Bizler Anayasa değişiklik paketindeki 18 maddeyi okuduğu andan itibaren #HAYIR diye haykıran Türk Milliyetçileri olarak elimizden geldiğince, dilimizin döndüğünce Milletimize neden #HAYIR dememiz gerektiğini anlattık.

Son günün, son yazısında da sizlerle #HAYIR gerekçelerimden bazılarını paylaşmak istiyorum:

* Dünyanın hiç bir yerinde, hiç bir işinde yazılı metin tersini söylerken beşerin ağzından çıkan söz kafi görülmez.

Unutmayın Sevr den sonra "azınlıklar şiddete uğruyor " gibi bir bahaneyle ilgili madde işletilerek Vatanımız işgal edilmişti. 

Bizde bahane de, kandırılan da bitmiyor maşallah. 

Bankalar kredi veririken "senden resmi imzayla müteselsil kefil istiyoruz ama sen ödeyemezsen ondan almayız merak etme" dese kefil olacak kişi buna inanır mı ? 

Almayacaksan isteme derler adama...

Söz uçar yazı kalır cümlesine kalben inandığımız için #HAYIR

* Mesele danışmanların oylayacağımız Anayasa değişikliği teklifinde varolan bir maddeye dayanarak "eyalet sistemini" dile getirmesi değil ki...

Mesele baştan beri böyle bir maddeyi barındıran teklife MHP nin evet diyor olmasıdır.

Hoş bununla da bitmiyor ya...

Başkan adayının "Doğuştan Tük Olma" şartının kaldırılmasıyla devletin beka sorununun ne alakası var mesela ?

Ya da 15 te 12 si Başkan tarafından atanan bir kurum mu adaleti sağlayacak ülkede ?

*Yazılanla söylenenler arasındaki uçurumu gördüğümüz için #HAYIR

* Türkiye'de terörün bitmesini vatan hainleri dışında herkes ister. Merak ettiğim konu şu :

Başkanlık gelince terör bitecekse bugüne kadar ülkeyi yönetenlerin içinde terörün bitmesini istemeyenler mi vardı ?

2002 den bugüne basbakanık yapanlar -ki aralarında hendek kazılmasına sebep olanlar da var- Abdullah Gül, Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu ve de kendini gereksiz gören Binali Yıldırım çözüme taş mı koydular ?

Cumhurbaşkanı ve başbakan arasında terör konusunda ne anlaşmazlık oldu ki çözülebilecek bir mesele çözülemedi ?

AKP terör konusunda çözüme dayalı hangi kanunu getirdi de muhalefet destek olmadı ?

Terör konusunda Milletimiz gerçekleri görsün diye #HAYIR

* AKP döneminde devlet kadrolarında atama ve terfiler liyakat esasına göre değil biat kültürüne göre yapılmaya başlayınca bürokratlarımızın büyük bir kısmı devlet dairelerindeki resmî AKP temsilcileri gibi çalışmaya başladılar. 

Bugün Türkiye Cumhuriyeti kanunları önünde eşit olan iki vatandaş herhangi bir kamu kurumuna gitse, AKP li olan aleni olarak daha eşit muamele görüyor.

Vatandaşlar arasında ayrımcılığa son verilmesi ve devlet kadrolarında liyakatin yeniden işler hale getirilebilmesi için  #HAYIR

*Şu kopan fırtına TÜRK ordusudur Yarabbi !

Senin uğrunda ölen ordu budur Yarabbi !

Ta ki yükselsin ezanlarla müeyyed namın, 

Galip et çünkü bu son ordusudur İslamın....

Yahya Kemal

Komutanlarımıza bir daha kimse kumpas kuramasın diye, kozmik odalarımıza kirli eller uzanamasın diye, kahraman ordumuza hainler sızamasın/sızdırılamasın diye, birileri önce kendini davanın savcısı ilan edip gerçek ortaya çıkınca "Baştan beri bu tutuklamalara gönlüm razı değildi diye dönemesin diye #HAYIR...

* Camide bedenleriyle evet yazan melunlar çıkmıyor aklımdan...

Merak ediyorum onların içinde imam ya da müezzin de var mı ?

Devletin her kademesine bilinçli olarak siyaseti sokan AKP nin döneminde, mahallelerimizin imamları da namaz kıldırma memurlarına dönüştüler. 

İlimlerine, irfanlarına bakılmadan biatlarına, Arap'a en benzeyen gırtlakla çoğunun manasını bile bilmedikleri ayetleri okuma şekillerine göre değerlendirilir oldular.

Göze girmenin yolu AKP nin tezgahından geçmek olunca pek çoğu mabetlerini siyasetten uzak tutma çabası göstermediler. 

Geldiğimiz noktada geçmişin emin, saygın, dürüst hocalarının yerine bol miktarda riyakar, siyasete bulanmış, kula kulluk eden namaz kıldırma memurları peydah oldu.

Camiler hepimizin, onları bu şekilde kirletmek hiçbir vicdana sığmaz. 

Ayrıca müslüman olmak için Araplaşmaya da gerek yok. Büyük Türk Milleti asırlardır kendi duruşu ve kültürüyle İslam sancağını hakim olduğu coğrafyalarda en temiz şekilde dalgalandırmıştır.

Camilerimizi siyasetten kurtarmak için #HAYIR

* Vicdanlarımızı karşımıza alıp referandumdaki tercihimize dair iyice düşünme vaktidir bu vakit...

Zira vereceğiniz oy bu toprakları kanlarıyla sulayarak vatan yapan tek şehitlerinin değil, "TÜRK ŞEHİTLERİNİN" ruhlarına saygınızın ifadesi, evlatlarınızın geleceğinin yalnızca ve yalnızca ay yıldızlı şanlı al bayrak altında şekillenmesinin teminatı olacaktır.

Türk topraklarında "Millet" tanımı saçma sapan ifadelerle yapılmasın diye #HAYIR...

Türk topraklarında göndere paçavralar çekilmesin diye #HAYIR...

81vilayette de "Büyük Türk Milleti" diyemeyenlere, Şivan itinden bile medet umanlara devletin bütün kapılarını açan anahtarı teslim etmemek için #HAYIR

* Elimizi vicdanımıza koyalım, bu asla eşit bir yarış olmadı.

Devletin, hükümetin, belediyelerin bütün imkanlarının kullanılmasına rağmen, mevcut anayasayı çiğneyerek Cumhurbaşkanının sahaya inmesine, başbakanın, bakanların, vekillerin, belediye başkanlarının, muhalefet partisi liderinin çabalarına, partizan valilerin tüm engellemelerine, otel-salon sahiplerinin tehdit edilerek imzalanmış kontratların bozulmasına rağmen TÜRK MİLLETİ hala Meral Akşener isimli bir Asena'nın sancaktarlığında biat etmiyor ve yurt genelinde ekseriyetle #HAYIR diyorsa, bu onu "tek" leştirme planlarına karşı adlarının "4.000 yıllık ŞANLI TARİHİYLE  BÜYÜK

TÜRK MİLLETİ " olduğunun farkında olmasındandır.

Büyük Türk Milleti'nin bekası için #HAYIR

Referandumun sonucu hepimize #HAYIR lı olsun.

Allah vatan, millet, devlet sevdalılarını muzaffer eylesin.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Son sözüm :