Onu özellikle 2019 yılında bulunduğu "Dünyaca ünlü bir kilise yanacak" kehanetiyle duymuştuk. Fransa'nın başkenti Paris'teki ünlü Notre Dame Katedrali'nin yanmasıyla gözler Aujula'ya çevrilmişti.

Koronavirüs salgını henüz ortada yokken böyle bir virüsün çıkacağına dair kehanetlerde bulunan Aujula, dünyada 1 milyondan fazla can alan ölümcül salgınla ilgili bir açıklama daha yaptı.

"Fanzine Official" adlı Instagram sayfasında yer alan haberde aşı çalışmalarıyla birlikte salgının 2021'de son bulacağı söylentilerinin aksine kahin Aujula, koronavirüsün 2022'de biteceğini söyledi.

34 yaşındaki kahin, Çin ve Küba'daki depremleri, Londra'daki taksici protestolarını ve Justin adlı kamuya mal olmuş bir kişinin (Justin Trudeau, Kanada Başbakanı) içinde bulunduğu skandalı bilmişti.

Aujula'nın en çok ses getiren kehanetlerinden biri de Trump'la ilgili. Kahin, Trump,'ın 2020 seçimlerini kaybedeceğini ancak giderken sessizce gitmeyeceğini ve gidişinin büyük ses getireceğini ileri sürmüştü.

2019'un sonunda, 2020 yılının çok zor geçeceğini söyleyen Aujula, dünyanın dört bir yanında sokaklarda protesto gösterilerinin artarak devam edeceği kehanetinde bulunmuştu. Genç kahin, protesto gösterilerinin gittikçe kuvvetlenerek global bir harekete dönüşeceğini de öngörmüştü.

Güney Londralı olan Nicolas, ruhlarla bağlantıya geçtiğini ve doğaüstü görüş yeteneğine sahip olduğunu savunuyor.

Çocukluğundan beri böyle olduğunu belirten Nicolas Aujula önceki hayatlarında Mısır kraliçesi, Fransız devriminde bir öğretmen, hizmetçi, geyik ve aslan olarak yaşadığını da ileri sürüyor. Hatta başka bir evrende yaşadığını da iddia ediyor

Editör: TE Bilişim