AK PARTİ- Cemaat savaşında saflarda yer alan yazarlardan çılgın iddialar geliyor. Bu iddialardan biri var ki komplo teorilerini zirveye taşıdı. 

Yeni Akit Gazetesi'nin etkin ismi Abdurrahman Dilipak, Fethullah Gülen'in Cemaat tarafından ABD'ye rehin verildiğini iddia etti. 

ABD'YE REHİN BIRAKILDI

Dilipak iddiasını şöyle yazdı;

"Amerikan-İsrail sertifikalı olmayan herkes potansiyel suçlu. Onların mal varlıklarına, paralarına el koymaya hazırlanıyorlardı.. Ilımlı İslam böyle bir proje idi.. 

Mesaj şu: Varolmak istiyorsanız, ABD'de bir merkez açın. Önemli isimlerinizden biri orada ikamet etsin. Yani onu oraya rehin bırakın. O sınırdışı edilmediği sürece faaliyetlerinize devam edebilirsiniz! 

ŞEYTANİ OYUN!

İşin içinde başka işler var.. Bugünkü yolsuzluk soruşturması da sadece bir kılıf, gözünüze yaklaştınlan bir kibrit çöpü. Kibrit çöpünü gözünüze çok yaklaştırırsanız, arkasında bir ormanı kaybedersiniz.. Bu şeytani oyunun planlayıcıları sizi temiz toplum söylemleri ile aldatmasın..

CEMAATİN TOPLADIĞI PARALAR

Kötü bir tezgah hazırlamışlar.. İşin reklamasyonu da tamam. Ayakkabı kutusunda dolarlar, adamboyu rüşvet görselleri.. Sahi cemaat başka ülkelerden topladığı yardım paralarını hangi ülkelerden ya da hangi kolilerle aktarıyordu! Kimin üzerinden. Kimin hesabına ve bu paraları kim nerede ve nasıl değerlendiriyordu? "Kesebir" holdingler, finans kuruluşları ve şirketlerin canı yanmaz mı bu işten! 

ABD OTURUP KOÇ BAŞINA GÖZ KIRPIYOR

ABD'de oturur, israil'e derin devletin uyumlu kanadına ve onların mediasına, sermayesine koç başlarına göz kırparak kendi ülkenizde hükümetinize meydan okumaya kalkarsanız, bunu kendi tabanınıza da anlatamazsınız..

Tamam klonladığınız zengin bir arşiviniz var. Paralel devletin paralel istihbarat yapılanması her yerde var.. Ama artık deşifre oklunuz..

Editör: TE Bilişim