1974 Samsun doğumlu Filiz Özdemir, lise eğitimini Şişli Terakki Lisesinde tamamladıktan sonra lisans eğitimine Mimar Sinan Üniversitesinde Mimarlık Fakültesinde devam etti.

Gayrimenkul Geliştirme ve Kentsel Tasarım alanlarında yüksek lisansını tamamlayan 2 çocuk annesi Özdemir, çeşitli gayrimenkul geliştirme  projelerinde yer almakla beraber, İstanbul Adli Yargı İlk Derece Mahkemelerinde Bilirkişilik ve Yönetici Kayyumluk görevide yapmaktadır.

SAYSİAD Samsunlu Yönetici, Sanayici İş adamları Derneği üyesi olan Özdemir; Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 2. Bölge’den aday adaylığını;

“Son 13 yıldır ülkemiz üzerinde oynanan oyunları; önsezileri, bilgeliği ve tecrübeleri ile halkımıza daima anlatmaya çalışan Sn. Genel Başkanım Devlet Bahçeli, bu son dönemdeki haklı istikrarlı siyasi duruşu ve kararları ile ülkemizin geleceği için ivedilikle milli duyguların canlanmasının gerektiğinin önemini bizlere hatırlatmıştır. Biz vatanseverlerin üzerine düşen görevde;  liderimizin verdiği bu hayati mesajı liderimizin önderliğinde halkımıza aktarmaktır. Kaldı ki, ülkemizi yasa boğan terör olaylarının sonuçları, alınması gereken acil önlemlerin de habercisidir. Bu nedenle, Milliyetçi Hareket Partisinden milletvekili olmak için aday adayıyım. Hakkımızda hayırlısı olsun.”diyerek duyurdu.  

Editör: TE Bilişim