Keyfimize Göre Milli İrade

 

​Haklarında tespit edilen her kirli bilgiye; o montaj, bu şantaj, yalan, iftira dediler. Milleti koyun yerine koydular, Koyunlar akıl oyunlarından ne anlasın? 

Haydi, otlağa diyorsun meeeeee, ağıla diyorsun meeeee. Ellerinden maddi manevi adalet haklarını gasp ettikleri milleti yoksunluğa alıştırıp, azı verip bahşetmiş lütfetmiş havalarına girdiler. Cellâdına aşık, hastalıklı bir güruh yarattılar.

Paralelden, askerden, sağduyudan hatta kendi gölgelerinden bile korkuyorlar. Erken seçim istemesinin tek nedeni, lütfedip ekmek kömür ekmek dağıttığı makarnacılara, Kamuda sendika eli ile makam koltuk bahşettiği memuruna yine de güvenememesidir.

Referanduma giderse halk Başkanlık sistemini reddeder. Ama Akıl oyunlarında algı yönetiminde uzman Reis; MHP yi HDP yi hatta CHP yi dahi baraj altına bıraksa Meclise vekil seçiyorum ayağında meclise %40 ile 400 ampül soksa bileBAŞKANLIK SİSTEMİNİ de milletvekili oylarıylaçıkaramaz. Bu hoşlanmadığımız bir senaryo ama yine de işe yaraması mümkün değil.

Osmanlı Hülyaları ile mangalda kül bırakmayan iktidarın cumhurbaşkanı, Osmanlının içerden değil dışarıdan yıkıldığını, Kurtuluşun da Kuva-i Milliye ile içerden yapıldığını hatırlasın. Türkiye cumhuriyetinin darbelerini hatırlasın. Olmasını temenni etmeyeceğimiz ama bu milletin çaresiz anlarında nasıl topyekûn sathı müdafaa yaptığını, Atatürk ‘ün bile dikta rejimi kurup tek adam olmadığını hatırlatalım. Velev ki 400 ampül meclis te. Gerçekten bu kadar kanı bozuk 400 tane vekil bulabileceğini mi sanıyorsun? Bunların ilk işi başta seni devirmek olur böyle insanların FITRATI DA da budur.

Allah şanlı bayrağımız milletimiz üzerinde yapılan Ali Cengiz oyunlarını bozsun, kendi üzerlerine çevirsin. 

Daima Gayret bizden Tevekkül Allahtan.

 

MEHMET BAYINDIR

Editör: TE Bilişim