Her ne kadar inkar etseler de Recep Tayyip Erdoğan'ın ve AKP nin desteğiyle kurulan ''Yeni osmanlıcılık Projesine hizmet eden''Osmanlı Ocaklarıyla Türk istihbarat servislerinin elele vererek Açılım sürecine nasıl katkıda bulunduklarını anlamak için kahin olmaya hiç gerek yok.

Ülkücü hareket memleketin ve milletin üzerinde oynanan her türlü gaflet, delalet ve ihanetin en ince ayrıntılarına kadar farkındadır. Hangi eski Ülkücü(?) müsveddeleriyle birlikte Türk Milletine mezar kazmak için anlaştıklarını da gayet iyi görüyoruz.Allah'a hamdü senalar olsun ki, bugüne kadar MHP ve Ülkücüleri kumpasa düşürmeye güçleri ve zekaları yetmedi .

Üç Hillali kendilerine sembol ederek miting alanlarını dolduran ve 'Recep Tayyip çok yaşa,'' diyerek alkış tutan ve beyaz kefenlerle yollara düşen bu güruhun Milliyetçilikle ve üç hllalle zerre kadar alakasının olmadığını daha önce de yazmıştık.Osmanlı'nn kullanmış olduğu üç Hilalin şerefi ve haysiyeti vardı.Bunların kullandığı üç hilal ise Barzani ile saz çalıp türkü söylemekten ibaret...

Yeni yetme Türk evlatlarını Osmanlı adını kullanarak Ocağa çekmek ve kendi Miletine düşman bir unsur haline getirmekten ve AKP nin siyasi ömrünü uzatmaya hizmet etmekten başka bir vazifesi olmadığı açıkça ortada..

Ak gençliğin bir uzantısı Osmanlı Ocakları...

Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve DAVUTOĞLU ne kadar uğraşırsa uğraşsınlar,MHP ve Ülkücü Hareketi Yeni osmanlıcılık Projesine razı edemeyecektir.Çünkü bu proje milli değildir.Bu proje Eyalet sistemine dayalı bir federasyon modelini içermektedir.İşte bugün sitem ettiğimiz, bazen kızdığımız ve öfke duyduğumuz Türk istihbarat servisleri de Sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakanın Yeni osmanlıcılık projesine sahip çıkarak bu memleket ve Millete en büyük kötülüğü yapmaktadırlar.

Sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın MHP ve Ülkücülerle uğraşmak yerine ,Devletin ali menfaatleri ,onuru ,şerefi ve haysiyeti için plan ve proje geliştirmelerini arzu ederiz.Bu memleketin kara sevdalısı olan Türk Milliyetçileri ve Ülkücüler böyle ucuz numaralarla tongaya düşmezler.''Teşkilat,Fikir ve Lider'' esaslarından asla taviz vermezler.MHP yi ve Ülkücüleri anlamak için szin daha kırk fırın ekmek yemeniz lazım .

Uzak durun MHP den ve Ülkücülerden...
Bozkurt'un çakallarla işi olmaz beyler....

Ertuğrul KALAFAT

Editör: TE Bilişim