Aklıma birden Al Pacino ve Marlon Brando’nun başrollerini paylaştığı The Godfather serisi geldi, 1-2-3! Bizim hikaye daha yeni başlıyor ama kafa hep bir milyon. Arkadaşlar soruyor ne kullanıyor? Ben nereden bileyim bedavadan çok yattı ama…

 
  Dışarı çıktığında proje olduğunu söyledik, baktılar ki sende de senin fanatiklerde de iş yok size Osmanlı Ocaklarından rol biçtiler. Hayırlı olsun diyeceğiz ama bizim çocuklar çok kızgın, %50’sini zor tutuyoruz diğer %50’de laf geçiremiyoruz. Hep deli kurt… 


 Bugün sosyal medya sayfasında bir yazısını okudum diyor ki; Kıymetli Dostlarım, birkaç gündür bazı kişilerin yönlendirmesi ile samimi duyguları olan birçok arkadaşımız sokaklara dökülerek tepkilerini ortaya koymaya çalışmaktalar. Ancak benim öngörülerime göre yapılanlar bir plan dahilinde olmadığı için sadece Pkk’nın ekmeğine yağ sürmektedir. Hiçbir suçu olmayan mevsimlik tarım işçilerini döverseniz, Güneydoğu’ya ait plakalı araçların içindeki insanları tartaklarsanız ve de bunlar gibi hatalar zincirini çoğaltırsanız, sadece ve sadece o insanların da pkk’ya yönlenmesini ve hdp’ye oy vermesini sağlarsınız (İnanın yaptıklarınız başkada hiç bir işe yaramaz.).


 Bak yaa Pkk'nın ekmeğine sağ sürüyormuşuz, yağlama ve yalama işlerini en iyi sen bilirsin... Bu söylemi göstermektedir ki içinde bize karşı barındırdığı kin ve nefreti apaçık dışarı vurmaktadır. Bize karşısına aldığı yetmeyip bir de üstüne akıl vermektedir. Bu "akıl verme" işi de kendisine ait değildir, üst akıl baskısıdır. Kendisine buradan soruyorum; Hürriyet gazetesini üst üste iki kere basan paralı lejyonerlere bozkurt yapma emrini de sen mi verdin? O akşam Teröre lanet yürüyüşü yapanların Hdp binaları basmakla, otobüs taşlamakla uzaktan yakından alakası yoktur. Bu apaçık bir iftiradır!  


 Bu fazla akıllı Peker teröre de çözüm bulmuştur diyor ki; Karadeniz insanını Doğu'ya taşıyalım. Ben doğma büyüme Bafralıyım, sana bir şey söyliyeyim mi Karadeniz insanı diktir, onurludur Karadeniz şerefli bir coğrafyadır senin kelimenle kılını bile kıpırdatmaz! Madem öyle aha da meydan Reyiz, al yavru kurtçuklarını da in sahaya görelim marifetini. Bonus olarak da kefenlileri al. Karadeniz insanı adına konuşmak sana düşmez... 


 Osmanlı Ocaklı diye bir Ocak yoktur, işler aceleye geldi adı oldu Osmanlı! Asıl adı Tayyip ocaklarıdır! Bizim hiç plazalarda ocaklarımız olmadı, gidin Başakşehir'de ki tertemiz arkadaşlarımızın el emeği göz nuru inşa ettikleri Ocağa bakın Başakşehir merkezinin bile dışında Altınşehir'de, önünde ki yol bile asfalt değil ama içi pırlanta dolu! 


  Bir de yemin bulmuşlar Türk' de biziz Kürtte biziz, kaçmayız biz gitmeyiz biz. Yok Fatih'in torunuyuz yok Yavuz'un torunuyuz , kefenli liderin kefenli askeriyiz dantelliyiz oyalıyız falan filan... Yemin ettiriyorlar ki bir yere kaçmasınlar, kaçarken akıllarına gelsin diye. Karadenizde ki Ak Karadenizlilermiş bir de, yaa gardaşum bizim oraları da bi rahat bırakun da Allahınızı seversiniz bezduk ya sizden. Karadeniz nere siz kim, hayırdır?  Neyse iyi güldük ama... 


  Katılım şartlarından birinde aynen şöyle yazıyor; Kefenli liderin kefenli askeri olmak…  Ak Parti ile asla alakamız yok, direk Cumhurbaşkanına bağlıyız(!)  Mit'le bağlantıları var mı acaba? İçeri de çok muhbir olduğu söyleniyor.

  Ülküdaşlarımız bu çizgi film kahramanı mafya çakmasını dikkate almasınlar ve gündemde tutmasınlar. Buna görev biçmişler asli görevi “Hareketin üzerinden prim yapmak ve gündeme gelmek”. Peker'le başladık ama daha çok Osmanlı ocaklarından bahsettik... Bu paralı lejyonerlerin Başkanı kesin bir dille Peker ile bağlantılarını olmadığını deklare ediyor ama altına da not düşüyor; sempati ile takip ediyorum.


   Arkadaşlarımız paralı lejyonerlere dikkat etmeli ve provakasyonlara asla kapılmamalı vakur ve sabırlı olmalıdır. Devrin lejyonerleri Osmanlı Ocakları,  zamanı geldiğinde ipeğe sarılı çelik yumruklar altında ezilmeye mutlak mahkumlardır.


  Bugün 12 Eylül yakın tarihimizde kara bir gün, Davamız uğruna şehadete iman ile yürüyen cesur yürekleri rahmet ve minnetle anıyorum.


Saygılarımla


    

 

 

Editör: TE Bilişim