SEÇİMLERDE ÜLKÜCÜ HASSASİYET NASIL OLMALI..

Her seçim arefesinde listeler açıklandığında bazı kırgınlıklar,küslükler ve umutsuzluklar yaşamış olsak ta,’’önemli davanın hükmü şahsiyetidir.’’ diyerek teferruatlara saplanıp kalmamalı hiçbir Ülküdaşım..

Beklentilerimiz karşılanmayabilir.Hayallerimiz suya düşebilir,omuz verdiklerimiz bize tepeden bakabilir,Egosuna ve kibirlerine yenik düşen onca insan Meclise vekil olabilir ve hatta bizleri elinin tersiyle kenara itebilirler.
İşte şahsımıza gösterilen nezaketsizlikler bile koparmamalı bizi MHP den..
Vefasızlığı kanımızın en hücra köşesine kadar bize hissettirenleri macup etmek ve Ülkücü dersi verebilmek adına her zamankinden daha fazla sahada olmalıyız bu seçimde..

Çünkü memleketin ve milletin MHP ye her zamankinden daha çok ihtiyacı var.Türksüz bir anayasa hazırlayabilmek adına topekün seferber olan ihanet odakları AKP nin tek başına yeniden iktidar olmasını istemektedir.Bakınız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu seçimlere erken seçim dememekte, tekrar seçim ifadesini kullanmaktadır.

Recep Tayyip Erdoğan ve ahalisi için geçtiğimiz genel seçimler yok hükmündedir.AKP nin tek başına iktidar olmaması nedeniyle Meclis te gurubu bulunan siyasi partilerle hükümeti kurdurmayıp yeniden iktidara gelmenin hesabı yapılmaktadır.

Bu amaçlarına ulaşabilmek için de her türlü meteryalleri kullanarak toplum üzerinde güçlü bir algı operasyonuna başladılar.Devletin ve mileltin eşkıya tarafından kuşatıldığı,kurum ve kuruluşların milli olma vasfını kaybettiği bu dönemlerde Türk Milliyetçileri olarak’’vay şu neden aday olamadı,biz neden bu hallere düştük’’ gibi bize hiçbir katklısı olmayacak boş söylemlerin arkasında olmayacağız.

Meral AKŞENER’in aday olamaması dünyanın sonu değildir.Şüphesiz ki Meral Akşener değerli bir siyasetçi ve cesur yürektir.Ancak 30 yıldır siyasetin içinde bulunmuş,pek çok partide görev almış, milletvekilliği ve Bakanlık yapmış bir kıymetli şahsiyet olarak bundan sonraki yaşantısında Akil insan olma özelliğiyle bu davaya verebileceği daha önemli katkılar vardır.

Yeni yetişen gençliğin ve Ülkücü harekete cansuyu olmuş yeni isimlerin de partimizin üst noktalarında görev yapması ve Meclis te olmaları lazım.Eteğinde kimİn taşı varsa,kim ne eleştiriyi yapacaksa,ne söyleyeceklerse seçimden sonrasını beklesin lütfen.

Gün birlik ve çalışma günüdür.

‘’Ayrılanlar çöker mutlak,
Birleşelim Ülküdaşlar,
Destan destan bayrak bayrak,
Birleşelim Ülküdaşlar…

Ertuğrul KALAFAT

Editör: TE Bilişim