~~
SOKAK VE ÜLKÜCÜLER

Tam 12 senedir bu milleti etnik ve mezhepsel ayrımcılık söylemleri ile birbirinden uzaklaştırıp kamplaşmalara yol açan(lar)ı hepimiz biliyoruz. Bu ısrarlı söylemler sonucunda ise bu gün yaşanan hadiselere gebe olunduğunu da tahmin etmeyenimiz yoktu. Bizler bunları biliyor ve tahmin edebiliyorken, Türkiye gündemini "imralı canisi" ile "kandil ağaları"na teslim edenler, bugün ortaya çıkan isyan ve devamı halinde iç savaş manzarasını tahmin edemediler mi zannediyorsunuz?


Geldikleri günden bu ana kadar yaptıkları her icraatları okyanus ötesinden ellerine tutuşturulmuş, plan ve programları ülkemiz insanlarını ayrıştırmaya yönelik olanların bu gün yaşanılanları da öngörmemiş olmalarını düşünmek tamamen aymazlıktır.

Bilemedikleri ve tahmin edemedikleri yegane karşı güç ise Ülkücüler ve Ülkücülerin mukavemet gücü ve kudretidir. Bu güç ve kudret ise, yıllardan beri onların ağababaları tarafından da tam olarak bilinememiştir.

Esasen bu güç ve kudret, Türk Devleti'nin ana damarıdır. Bu damar; dünya var oldukça Türk Devleti'nin var olmasına iman etmiş yürekli Türk evlatları olan Ülkücülerdir. Ülkücüler bu puslu havalarda olanca azamet ve vakarlarıyla sağlam duruşlarını bozmayacak, ülkemizin beka derecesinde sıkıntıya düşeceği ana kadar sabırla bekleyeceklerdir.

O anın geldiğini ise tüm vatanseverler gibi, ama en önce Ülkücüler genetik olarak sezinleyebilme kabiliyetine sahiptirler. Günü gelirse, Ülkücülerin nasıl birer Bozkurt gibi ihanetin üzerine gittiklerini dünya alem görecektir.

Ancak ihanet şebekeleri ile yapılan karşılıklı cilveleşmeler nedeniyle ortaya çıkan suni çatışma ortamlarına Ülkücüleri çekmek ve potansiyel enerjisini harcatmak isteyenler geçmişte yanılmışlardır, günümüzde de yanılmaktadırlar.

Devletin meşru güvenlik güçlerinin topyekün tükenmişliği ya da çaresizliği söz konusu olmadıkça Ülkücülerin sokak güvenliği sağlamak gibi bir görevinin olmadığını da herkes iyi bilmelidir. Ülkücüler Liderlerinin ve Teşkilatlarının emrinde olmaya devam edecekler, başkaca hiç bir unsurun işareti ile harekete geçmeyeceklerdir.

Selam, sükunet ve muhabbetle...
 (Seyit YÜCEL, 10 Ekim 2014)

Editör: TE Bilişim