Ricky Gervais kimdir?

İngiliz komedyen, yazar, film yapımcısı Ricky Gervais, 25 Haziran 1961 yılında İngiltere'de doğmuştur. Asıl ününü yazarlık ve yardımcı yönetmenlik yaptığı The Office adlı televizyon dizisinde almıştır. Yazarlık ve yönetmenliğinin yanı sıra bu dizide David Brent rolünü oynamıştır. Birleşik Krallık Berkshire'daki Whitle varoşlarından gelme olan Ricky Gervais, 3 kapalı gişe stand-up turnesine çıkmıştır.

After Life 1. sezon

Dizinin ana karakteri olan Ton, ( Ricky Gervais) mükemmel bir hayata sahiptir ancak eşinin aniden gelen ölümüyle sarsılır ve deprosyana girer. Köpeğiyle baş başa kalan Tony, radikal kararlar alır ve insanlara içinden geldiği şekilde davranmaya başlar.

Kendisi ve diğer tüm insanları umursamyamaya başlayan Tony, çevresindekileri oldukça endişelendirir. Tony bu yanını süper güç gibi kullanmaya devam ederken diğer tarafta arkadaşları onu eski haline çevirmeye çalışmıştır.

Konusundan kısıca bahsettiğimiz After Life'ın 2. sezonu 24 Nisan 2020'de Netflix üzerinden yayında olacak. Keyifli seyirler dileriz.

Editör: TE Bilişim