Demre Halk Eğitim Merkezi yıl sonu sergisini açtı
Antalya'nın Demre ilçesinde bulunan Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin bir yıl boyunca emek vererek ortaya çıkardıkları birbirinden güzel eserler, yıl sonu sergisiyle Demre halkıyla buluştu. Sergi, giysi tasarımından rölyef tablolara, dekoratif ev ürünlerinden el sanatlarına kadar geniş bir yelpazede kursiyerlerin çalışmalarını sergiliyor.
Sergi açılışına Demre Belediye Başkanı Fahri Duran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Orhantekin, eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Demre Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tülay Celepoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış töreninde Yunus Emre İlkokulu Halk Oyunları ekibi, Halk Eğitim Merkezi Ritim Grubu ve Kickboks kursiyerlerinin sunduğu gösteriler büyük beğeni topladı.
Kursiyerlerin yıl boyunca büyük bir özveriyle hazırladıkları birbirinden farklı ve dikkat çekici ürünlerin yer aldığı sergi, 30 Mayıs tarihine kadar ziyaret edilebilecek. Ziyaretçiler, sergi boyunca çeşitli el sanatları ve tasarım örneklerini inceleyerek kursiyerlerin yeteneklerini yakından görme fırsatı bulacaklar.
Kaynak:ANKA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.