İSKİ'nin 'Suyun Hafızası' Kısa Film Yarışması başladı

İSKİ'nin 'Suyun Hafızası' Kısa Film Yarışması başladı
İSKİ'nin "Suyun Hafızası Kısa Film Yarışması", "İlk Damladan Sonsuzluğa" temasıyla başladı; başvurular 1 Kasım 2025'e kadar kabul ediliyor.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Suyun Hafızası Kısa Film Yarışması"na başvuruları kabul etmeye başladı.

Yarışma, su kaynaklarının korunması ve çevresel sürdürülebilirliğe dikkat çekmeyi amaçlıyor. "İlk Damladan Sonsuzluğa" temasıyla düzenlenen yarışmaya, üniversite öğrencileri 20 Mayıs - 1 Kasım 2025 tarihleri arasında suyunhafizasi.com adresinden başvurabilecekler.

2024 yılında "Geleceğin için Su ile Barış" temasıyla gerçekleştirilen yarışmanın bu yılki temasıyla, suyun canlı yaşamındaki önemi, birleştirici gücü ve sürdürülebilirlik vurgulanacak. Dereceye giren öğrencilere ödüller verilecek: birinciye 100 bin TL, ikinciye 80 bin TL, üçüncüye 60 bin TL, İSKİ Özel Ödülü 25 bin TL ve Jüri Özel Ödülü 25 bin TL.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.