Kartal Anadolu Lisesi, Era Koleji, Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi ortak sunumu ile gerçekleştirilen "Doğu, Batı ve Aşk" Şiir Dinletisi büyük ilgi gördü.

Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı programlar ve etkinlikler çerçevesinde hazırlanan program Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Oldukça kalabalık bir seyirci karşısından şiirlerini sunan liseler " Bu gençler olduğu sürece gelecekten ümitliyiz.." dedirtti.

Era Kolejinin Sezai Karakoç'a ait "7 Oğul" şiirini tiyatral bir sunumla sergilemesi, sanat dallarının iç içe geçmesi geceye ayrı bir renk kattı.

Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin ana teması "Kadınlara yazılan aşk" şiirlerini oluşturdu. Özellikle masal tadında anlatım şiirlere ayrı tat kattı. Giriş ve ara sunumları yapan öğrencinin tiyatro başarısı, konuya hakim tavrı izleyicilerden tam not aldı.

Kartal Anadolu Lisesi şiir dinletisi başlığına bakışı oldukça farklı ve bir o kadarda lezzetli idi. Rap bir şarkı ile başlayan sunum şiirlerin yanı sıra Türkü ve Anadolu Rock tarzındaki şiirlerin şarkıları hem seslendiren öğrenciler hem de enstrümanları ile eşlik öğrencilerin başarısı izleyenlere oldukça keyifli vakit geçirmelerini sağladı.

Kartal Anadolu Lisesinin eserleri seslendiren öğrencileri ise göz doldurdu.

İşte o program...

Editör: TE Bilişim