Kimdir bu Lalalar?

Lalalar canlı performanslarının farklılığıyla, kulaktan kulağa yayılan yeni bir Türkçe Rock grubudur. Daha önce duymadıysanız ve dinlemediyseniz buna vesile olmaktan mutluluk duyarız.

Grup üyeleri:

Ali Güçlü Şimşek

Barlas Tan Özemek

Kaan Düzarat

Ali Güçlü Şimşek grubun solisti. Çilekeş grubunun kurucularından...

Şebnem Ferah'ın müziklerine gitarıyla katkıda bulunmuş ve daha sonra Gaye Su Akyol ile sahne performanslarına devam etmiştir. 2018 tarihli Dip dizisinin müziklerinde yarattığı atmosferde Lalalar’ın temelini duymak mümkün.

Kaan Düzarat uzun zamandır DJ’lik yapıyor. Gaye Su Akyol, morveötesi çalıştığı isimlerden birkaçı.

Barlas Tan Özemek, Bülent Ortaçgil, Sezen Aksu, Korhan Futacı, Yasemin Mori, Gaye Su Akyol, Göksel albümlerinde gitarıyla duyulduktan çalıştıktan sonra solo projeleriyle yoluna devam etti. İlk solo albümü Yalancılar Kahvesinde albümünde yazdığı şarkı sözleri ön planda.

İLK ŞARKI ''İSYANLAR''

İlk konserini Demonation Festivali kapsamında veren Lalalar, müstakbel albümlerinden İsyanlar isimli şarkısını 2019 şubat ayında dinlemeye açtı. Şarkının hemen başında Cahit Oben’in Canım Kardeşim filmi için bestelediği şarkının sample’ını duymamızla yakınlık kurduğumuz şarkı, kirli bas ve davul yürüyüşüyle bizleri adeta içine çekiyor.

SENSİZ DE OLSA ÖZGÜRÜM TEK BAŞIMA SOL ŞERİTTE...

Bazı şarkılar vardır ya hani orjinalinden güzel olan cover'lar listesine ekleriz, işte bu onlardan...

MECNUN'DAN BETER HALDEYİM

Bu da en az İsyanlar kadar güzel...

YALNIZ ÖLÜ BALIKLAR AKINTIYI TAKİP EDER

Öyle bir okkalı başlangıç noktası koymuş ki...

Editör: TE Bilişim