Manisa'da Mesir Fotoğrafçılar Maratonu ödül töreni

Manisa'da Mesir Fotoğrafçılar Maratonu ödül töreni
Manisa'da düzenlenen 1. Ulusal Manisa Mesir Fotoğrafçılar Maratonu'nun ödül töreni ve sergisi gerçekleştirildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Ulusal Manisa Mesir Fotoğrafçılar Maratonu'nun ödül töreni ve sergi açılışı gerçekleştirildi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, dereceye giren fotoğraf sanatçılarına ödüllerini takdim etti.

Fotoğraf maratonu, 485. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında "Mesir Festivali ve Mesir’in Renkleri" temasıyla düzenlendi. 103 fotoğraf sanatçısının 390 eserinin değerlendirildiği yarışmanın ödül töreni ve sergi açılışı, Fatih Sergi Salonu'nda yapıldı. Törene, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeyrek'in yanı sıra CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Burak Deste, genel sekreter yardımcıları, Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Manisa Fotoğraf Derneği üyeleri ve yarışmacılar katıldı.

Başkan Zeyrek, törende yaptığı konuşmada yarışmanın bir gelenek haline gelmesinin önemini vurguladı. Manisa'nın kültürel değerlerini ortaya çıkarmayı hedefleyen belediyenin, kültür ve sanat alanındaki çalışmalarını sürdüreceğini belirtti. Yarışmada birinciliği Ayşen Karadeniz, ikinciliği Erol Atsızatar, üçüncülüğü ise Gürsel Egemen Ergil kazandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Özel Ödülü'nü Yalçın Akkaya aldı. Ödül töreninin ardından fotoğraf sanatçılarıyla hatıra fotoğrafı çektirildi ve sergi açılışı yapıldı.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.