Marmaris Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali Yekta Kopan Söyleşisiyle Başladı
16 Mayıs-8 Haziran tarihleri arasında Marmaris'te düzenlenen Marmaris Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali (MKSF'25), yazar Yekta Kopan'ın katılımıyla gerçekleştirilen bir söyleşiyle başladı. Marmaris Belediyesi iş birliğiyle Marmaris Kültür ve Sanat Derneği (MAKSAD) tarafından organize edilen festivalin açılış töreni, Armutalan Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.
Açılış etkinliğine Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Kirt, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Özdemir, Ahmet İnoğlu ve Kemal Açar ile çok sayıda sanatsever katıldı. Bu yıl Sedir Adası – Keria Antik Kenti temasıyla düzenlenen festivalde, Yekta Kopan 'Belki Yaz Erken Gelir' kitabını temel alarak beklemek, yazmak ve sabır konularını farklı bir bakış açısıyla ele aldı.
Kopan, söyleşi sonrasında katılımcılar için kitabını imzaladı. 8 Haziran'a kadar sürecek festival kapsamında konserler, tiyatro oyunları, sergiler ve edebiyat söyleşileri gibi çeşitli etkinlikler yer alıyor. Festival, Marmaris'in tarihsel ve kültürel mirasını sanatla birleştirmeyi hedefliyor.
Kaynak:ANKA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.