MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu toplantısında konuşan MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş İl Divan ve Yönetim Kurulu toplantısında önümüzdeki günlerde yapacakları Kadın Kurultayı ve Engelliler Kurultayı yapacaklarını İstanbul İl ve ilçe kongrelerini 28 Aralık'a kadar tamamlayarak yeni yıla sadece seçim odaklı gireceklerini söyledi.

MHP'de yaklaşan kongre'lere dair İstanbulda aday olmayı düşünen her arkadaşımıza İstanbul İl binasının açık olduğunu ve adaylık açıklaması için MHP İstanbul İl Binası Toplantı salonunu kullanabileceğini söyleyen Karataş kongrelerim birlik ve kardeşlik içerisinde geçeceğini ama kendilerinin asıl gündeminin 2015 seçim hazırlıkları olduğunu belirtti.

İl yöneticilerine yapacakları Kadın Kurultayı ve Engelliler Kurultayı hakkında bilgi veren Mehmet Bülent Karataş hız kesmeyeceklerini çalışmalarına aynı tempo ile devam edeceklerini söylerken hayli iddialı bir açıklamada bulundu.

İstanbulun Fethini TT Arenada kutlayacaklarını söyleyen MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş İstanbul Fethini TT Arenada kutlayarak onbinlerce Ülküdaşımızla İstanbulu yeniden fethedeceğiz dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim