Kurtlar Vadisinin yapımcı şirketi Pana Film’den Kurtlar Vadisi’ni gölgede bırakacak bir yapım geliyor. Yeni dizide sürpriz isimlerin rol alacağı, dizinin konusunun Selçuklu İmparatorluğu olacağı öğrenildi.

Kurtlar Vadisi yapımcısından bir dizi daha geliyor Yeni dizi için çalışmalar başladı yeni dizinin konusu tarihimizi anlatan selçuklu imparatorluğunu konu alacak.

Kurtlar Vadisi yapımcısı Pana Film’den yeni bir dizi daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yeni dizinin konusunun Selçuklu İmparatorluğu olacağı öğrenildi.

Pana Film ve dev projesi Selçuklu İmparatorluğu’nun altın döneminin anlatılacağı yapımda Alparslan, Hassan Sabbah, Nizam-ül Mülk ve Ömer Hayyam gibi tarihe damga vuran karakterler yer alacak. Günümüzde tarihimize ışık tutacak olan dizi kadrosu herkesçe sır gibi saklanırken Sürpriz isimlerin yer aldığı edinilen bilgiler arasında.

Sultan Alparslan’ın Anadolu’nun kapılarını Türklere açtığı 11. ve 12. yüzyıla ışık tutacak olan projede dönemin dikkat çeken tarihi kişileri yer alacak. Hassan Sabbah’ın ve kurduğu Haşhaşi örgütünün dönemin devletlerinde estirdiği terör faaliyetlerini de izleyici karşısına çıkacağı yapımın önemli mekânlarından birisi de Haşhaşilerin merkezi olan Alamut Kalesi olacak.
 Pana Yazım Grubu tarafından kaleme alınan yapımın tarih danışmanlığını Prof. Dr. Mehmet Çelik yapıyor. Oyuncu kadro sır gibi saklanan yapımın yakında izleyici karşısına çıkması bekleniyor.
 Pana Film’in yakın dönem planları arasında dizi projesi ile birlikte ‘Alparslan’ konulu bir film de yer alıyor. Bu haber şimdiden dizi sevanlerin dikkatini çekmiş durumda.

Pana Film’den ‘Haşhaşiler’ projesi
 Kurtlar Vadisi’ni yapan Pana Film ‘in yeni projesinin konusu ‘Haşhaşiler’ olacak.

Kulislere sızan bilgilere göre, proje Selçuklu İmparatorluğu’nun en görkemli dönemlerini anlatacak. Yapımda Alparslan, Hassan Sabbah, Nizam-ül Mülk ve Ömer Hayyam gibi karakterler de yer alacak.

Yeni dizinin en ilginç detayı ise Haşhaşiler olacak tabii ki…

Hassan Sabbah’ın liderliğini yaptığı ‘Haşhaşi’lerin teşkilatının da Selçuklular’a yönelik faaliyetlerinin de anlatılacağı dizide Alamut Kalesi de var.

Pana Yazım Grubu tarafından kaleme alınan yapımın tarih danışmanlığını Prof. Dr. Mehmet Çelik yapıyor. Oyuncu kadrosu sır gibi saklanan yapımın yakında izleyici karşısına çıkması bekleniyor.

Pana Film’in yakın dönem planları arasında dizi projesi ile birlikte ‘Alparslan’ konulu bir film de yer alıyor.

Editör: TE Bilişim