"Uçmağa Varmak-Ölümden Önce Son Çıkış

10 bin yıllık duvar resimlerinin anlamı Türklerin 1071’den binlerce yıl öncesinde zaten Anadolu’da yaşadığıdır.   Anadolu Türk yurdudur. Tıpkı Atatürk’ün dediği gibi Anadolu en aşağı 10 bin yıldır Türk yurdudur ve arkeolojik bulgular Türklerin tapu belgesidir.

Tüm bu bilgiler bilimsel bir gerçeklikle harmanlanmış kadim Türk tamgalarından Atatürk’ün Güneş Dil Teorisine uzanan muhteşem bir bilim kurgu “Ölümden Önce Son Çıkış” isimli kitapta bulabilirsiniz.

Yazar Aysun Bitir, Türkiye’nin ve dünyanın sayılı mevcut kadın bilim-kurgu yazarlarından. Üstelik yazdığı her şey Türk arkeolojik delilleri üzerine.

Referandumun yorucu havasında ferahlatıcı bir nefes gibi Ölümden Önce Son Çıkış diğer adıyla Uçmağa Varmak.

Aysun Bitir röportajı ise en kısa sürede karşınızda olacak. 

Kitabın arka kapak yazısı:

Bilim Kurgu: sıfat Çağdaş bilim verileriyle düş gücünden oluşan (film, roman vb.) Türk Dil Kurumu “Güncel Sözlüğü”.  Bu tanım her zaman tartışılmıştır. Bilim Kurgu mu yoksa Kurgu Bilim mi?

Yazar, roman boyunca kurguyu mu bilimleştirmiş, yoksa bilimi mi çok iyi kurgulamış, okuyun siz karar verin. Bu kitabın sizi düşünmeye, araştırmaya sevk edeceğini garanti ederim.  İçinde ne var merak ediyorsanız size bir alıntı:

 “ Matrix filmini çok önemserim”  Sahiden “düşünmeye” başlamak için iyi bir başlangıçtır.

Özkan Hamdi Özkırım

21 Aralık 2012 tarihinde tüm dünyada duyulan derin bir boru sesiyle uyanan Deniz’in araştırmaları ile başlayan süreç sizi kadim Türk tarihine , Türk tamgalarının kozmik gizemlerine “Güneş Dil Teorisine” kadar götürecek. Üç farklı zaman diliminde yazılan kitabın 3. zaman diliminde ise kahraman Ayşen’in konferansı sırasında tüm bilinçleri etkisi altına alıp katılımcılara kendilerine sormaya çekindikleri sorular ile insanları galaktik bir seviyeye hazırlamaya çalışmaktadır.  Ölümden Önce Son Çıkış, insanoğlunun kendisine sürekli sorduğu birçok soruya cevap verirken aynı zamanda daha fazla merak uyandıracak birçok konuya da sürüklemekte.

İsmail Gündoğdu

Kitap hakkında:

Buradayız ve aslında korkuyoruz. Ölsek de çıkamadığımız bu dünyadan nasıl kurtulabiliriz? Kitabın bizi uyandırma süreci bizim kurtuluşa giden yolda korkmadan ilerlememizi sağlayacak. Ve çıkış beklediğimiz gibi ilahi kudrette değil bilimde olabilir.

Editör: TE Bilişim