Çin'den İran açıklaması Çin'den İran açıklaması

ABD’nin Florida eyaletinde yaşanan trajik bir olayda, kumda oynarken çukur kazan iki kardeş, çukurun aniden çökmesi sonucu kum altında kalarak feci bir şekilde can verdi. Olay, Florida’nın Lauderdale-by-the-Sea kasabasında meydana geldi. Salı günü kumsalda oynarken çukura düşen Sloan Mattingly (7) ve Maddox Mattingly (9), acil servis ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye götürüldü, fakat Sloan kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Broward County Şerif Ofisi, çocukların ve ailelerinin Indiana’dan tatil için geldiklerini ve çocukların kumda oynarken çukur kazdıklarını, daha sonra bu çukura düştüklerini belirtti. Olayın detayları hala soruşturulmakta.

Olayın gerçekleştiği saat 15.00 civarında, iki çocuğun kum altında kaldığına dair polise ihbar yapıldı. Miami ABC kanalı WPLG’ye konuşan bir tanık, çocuklardan birinin çukurdan çıkarıldığına ve ilk yardım ekipleri tarafından hızla olay yerinden uzaklaştırıldığına dair bir video paylaştı.

WPLG’ye göre, bir görgü tanığı “Yetişkinlerin kürek ve kovalarla çukuru kazdığını, ancak kızı bulamadıklarını” ifade etti. “Çukur çöktüğünde kız düz bir şekilde yatıyordu ve ezilmiş olabilir. Baba oğlunu kurtarmayı başardı, ancak kız hala kumun altındaydı.”

Çocukların okulu olan Lafayette Meadows İlköğretim Okulu’nun müdürü Jenny Fedele, Mattingly ailesine saygı gösterilmesi ve mahremiyetlerinin korunması çağrısında bulundu. Aile, şu anda mahremiyet talep ediyor ve ilerleyen zamanlarda paylaşmak istedikleri bilgiler olursa bunları ileteceklerini belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi