Fevkalâde kritik günler yaşıyoruz ve gidişata bakılırsa yaşamaya devam edeceğiz.
İmparatorluğun parçalanma sürecindeki yabancı elçiliklerin organize ettiği kaotik karışıklıklar , kurtuluş savaşı ve cumhuriyetin kuruluş sürecindeki iç isyanlar ve karışıklıklar , 68 lerdeki ülkeyi derinden sarsan başlangıçta saf ve masumane bir takım hak talepleriyle başlayan üniversite ve sendika ayaklanmalarının ardındaki ülkeyi Sovyetleştirme operasyonu ve bu duruma batılı emperyalist intalijans servislerinin karşıt hamleleriyle çığrından çıkan olaylarda 80 li yıllara kadar gerçek antiemperyalist - Ne Amerika Ne Rusya Ne Çin diyerek göğüs geren mücadele eden Ülkücü hareketin 5000 civarındaki evlâdını kara toprağa verdiği günleri tarihi hafıza şeridimizi geriye sararak izlemeye alırsak emperyal sistemin bu günlerde ve gelecekte ülkemiz üzerinde ne gibi plânlar yaptıklarını ve bu plânları uygun zaman ve zeminde nasıl uygulayabileceklerini az çok anlayabiliriz.

Şimdi bence can alıcı soru buradadır. Emperyal sistemin yerli şerikleriyle işbirliği içinde plânladıkları o kritik plânlamanın saldırının psikolojik ve reel karışıklığı başlatacakları gün bu gün müdür ?

Cevap kesin olmamakla birlikte bazı ip uçları ve veriler değerlendirildiğinde;
Evet o gün bu gün olabilir şeklindedir.
Magripten Kuzey Afrika'dan başlatılan haritaları yeniden düzenleme esaslı BOP projesi Arap Baharı nın evrildiği noktayı anlatmaya gerek yok.
Onca ülke parçalandı insanlar aç sefil milyonlar göç yollarında ve insanlık her an bir 3. Dünya Savaşının eşiğinde !

150 yıllık İngiliz rüyası, 100 yıllık Wilson prensipleri hayallerini dosyalamış günümüzün emperyal patronu ABD'nin Pentagon senaryoları Anadolu'yu parçalara ayırma Kürdistan, Ermenistan, Pontus Rum devletçikleri kurdurma şeklinde hazırlanmamışmıydı ?

Siz bu plânların bu gün değiştiğini kaldırıldığını vazgeçildiğini askıya alındığını mı düşünüyorsunuz?

Asla düşünmeyin !
Uygun zaman ve zemin bulurlarsa yumuşak karnımızın en zayıf noktasını bulduklarından emin oldukları anda yerli işbirlikçileri ortaklarıyla birlikte harekete geçeceklerdir.

Şimdi gelelim sadede ....
Malum çok kritik bir seçim dönemi yaşıyoruz ve bazı güç odakları özellikle havayı sertleştiriyorlar ve olaylara zemin hazırlıyorlar.
Malumun ilânı maalesef ülkemizde haddizatında yarım yamalak var olan demokrasimize bile tahammül edemeyip kişisel özgürlük ve demokratik haklara saldırılar, seçme seçilme oy verme, tercihte bulunma gibi anayasa teminatı altındaki en temel haklara saldırı gasp korkutma yıldırma baskı söylemleri en sonunda İstanbul'da Bağcılar da silâhlı bıçaklı saldırıya dönüşmüş biri ağır 5 yaralı ile sonuçlanan çirkin zalimce bir olay sahneye konmuştur.

Ne yazık ki bu olay Ülkücü hareket adına ülkücü hareketin ana otağı siyasi kuruluş adına yine ülkücü hareketin iyi yönetilmediği gerekçesi ile ana otağdan ayrılıp yeni bir siyasi kuruluş oluşturan ülkücülere karşı yapılmıştır.

Belki olayın failleri içine düştükleri durumu idrak edemiyorlardır !
Net ve açık konuşalım bu gençler PROVAKE ediliyorlar.
PROVAKASYONA geliyorlar.
Yeni dönem emperyalizmin A plânı kaotik yeni dönemi ÜLKÜCÜYÜ ÜLKÜCÜYE KIRDIRARAK BAŞLATMAK !

KURT PUSLU HAVAYI SEVER .ÜLKÜCÜLERİN HER BİRİ BİR KURTTUR BOZKURTTUR
BU PUSLU HAVALARDAN ASLA KORKMAZLAR ÇEKİNMEZLER AMA BU DEFA KONU ÇOK HASSAS !
 

ÜLKÜCÜYÜ ÜLKÜCÜYE KIRDIRARAK YURTTA TAHMİNLERİN ÖTESİNDE BİR KARIŞIKLIK ÇIKARIP OLAYLARIN ÖNLENEMEZ HALE GELMESİ VE ARAP BAHARI SENARYOLARININ TÜRK BAHARINA DÖNÜŞTÜRÜLEREK 100-150 YILLIK PLÂNLARININI GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN ESKİ YUGOSLAVYAYI BÖLÜP 6 küçük devlete ayırdıkları IRAK I 3e SUDANI 2ye böldükleri LİBYA’yı onlarca aşiret federasyonuna böldükleri gibi MISIR’ı SUUDİ ARABİSTANI AMERİKAN PEYKİ yaptıkları gibi Atatürk’ün kurup Türk Gençliğine emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti Devletini yok etme plânlarını uygulatmamak için PROVAKASYONLARA ALET OLMAYALIM
SOĞUK KANLI DAVRANIP MÜCADELEYİ DEMOKRATİK PLÂTFORMLARDA KANUN VE NİZAM ÇERÇEVESİNDE VERELİM

BIRAKALIM KANUN VE NİZAM TANIMAYIP PROVAKASYONA GETİRİLDİKLERİNDEN Bİ HABER ELİNİ ÜLKÜCÜ KARDEŞİNİN KANINA BULAYAN GAFİL ARKADAŞLARIMIZLA KOLLUK KUVVETLERİ POLİS VE ADLİ MERCİLER UĞRAŞSIN