KYOCERA Bilgitaş Turkey Doküman Çözümleri A.Ş. İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Türkay Terzigil, Kyocera'nın A3 segmentindeki fotokopi pazar birinciliğini ve sektörün durumu hakkındaki görüşlerini;

"Kyocera olarak 2017'de Türkiye A3 fotokopi pazarındaki liderliğimizi koruduğumuz için gururluyuz. Önümüzdeki dönem için hedefimiz donanım satışlarımızı geliştirmenin yanı sıra özellikle doküman güvenliği, mobilite ve bulut alanlarındaki doküman çözümü yazılımlarımız ve çok yönlü doküman yönetimi yaklaşımımızla müşterilerimizin baskı ortamlarını baştan aşağı etkin biçimde yönetmelerini sağlayan, böylece maliyetlerini azaltırken verimliliklerini artırmalarına aracı olan ve işletmelerine değer katan bir iş ortağı olmaya devam etmektir." şeklinde dile getirdi.

KYOCERA Bilgitaş Turkey, Doküman Çözümleri Portföyünü Seneka Yazılım'ın Elektronik Belge Yönetimi Sistemi ile Güçlendirdi

KYOCERA Bilgitaş Turkey Doküman Çözümleri A.Ş. (Kyocera), müşterilerinin dijital dönüşüm süreçlerine daha geniş çapta katkı sağlamak için, yerli yazılım şirketi Seneka Yazılım'la iş birliğine gitti.

Kyocera ve Seneka Yazılım arasında 16 Şubat 2018 tarihinde imzalanan anlaşmaya göre Kyocera, Türkiye pazarında sunduğu doküman yönetimi çözümlerinin kapsamını genişletmek için, Seneka Yazılım'ın doküman dijitalleştirme konusunda uzmanlaşmış Elektronik Belge Yönetimi Sistemi'ni müşterilerine sunacak.

KYOCERA Bilgitaş Turkey Doküman Çözümleri A.Ş. Genel Müdürü Murat Ada, Seneka Yazılım'la yapılan işbirliği konusundaki görüşlerini şu şekilde dile getirdi;

"İş akışlarına dahil olan belgelerin dijital ortamda arşivlenebilmesi, aranıp çağırılabilmesi ve düzenlenebilmesi dijital dönüşüm çağında işletmelerde etkin bir doküman yönetimi sisteminin oluşturulabilmesi noktasında büyük önem taşıyor. KYOCERA Document Solutions'ın misyonu, müşterilerine doküman yönetimi sürecinin her aşamasında eksiksiz hizmet sunmaktır.

KYOCERA Bilgitaş Turkey olarak, Türkiye'deki müşterilerimize bütüncül bir dijital doküman yönetimi sistemi sunmak üzere sektörün en güçlü oyuncularından Seneka Yazılım'ın Elektronik Belge Yönetim Sistemi'ni ürün portföyümüze dahil ettik. Belgelerin oluşturulması, tanımlı onay süreçleri içerisinde işletilmesi, diğer işletmelere elektronik ortamda gönderilmesi ve nitelikli veri analizine izin verecek şekilde arşivlenmesi dahil tüm süreçleri içinde barındıran EBYS'nin özellikle ülkemizde hukuki olarak kabul gören, işletme içi ve işletmeler arası yazışma ve belge aktarımını standardize etmeyi ve güvenli hale getirmeyi amaçlayan KEP (Kayıtlı Elektronik Posta) sistemiyle uyumlu oluşu, bu çözümü özel sektör müşterilerimize sunma konusundaki kararımızda etkili oldu. Şimdiye dek ağırlıklı olarak kamu kurumları ve üniversitelerden yoğun talep gören sistemi bu iş birliği çerçevesinde özel sektörde faaliyet gösteren işletmelere de ulaştırmayı ve müşterilerimize daha büyük ölçüde değer katmayı hedefliyoruz."

KYOCERA Document Solutions Hakkında;

1959 yılında Japonya’nın Kyoto şehrinde kurulan KYOCERA şirketler grubu, seramik parçalar, güneş enerjisi panelleri, endüstriyel kesiciler, yarı iletken ve elektronik parçalar, LCD ekran ve dokunmatik paneller, telekomünikasyon ekipmanları, tıbbi malzeme, kimyasal malzemeler, fotokopi ve lazer yazıcı sektörlerinde faaliyet göstermektedir. 11.9 milyar euroluk 2016 mali yılı cirosu ve 70,153 çalışana sahip KYOCERA’nın temel felsefesi doğayı koruyan, yaşam kalitesini arttıran ürünler geliştirmektir.

KYOCERA grup cirosunun %22.80’ine sahip olan dünyanın lider dokümantasyon çözümleri üreticilerinden KYOCERA Document Solutions şirketi, uzun ömürlü parçalarıyla sunduğu düşük toplam sahip olma maliyeti ile müşterilerine yazıcılar, çok fonksiyonlu sistemler, dokümantasyon yazılımlarından oluşan ürün yelpazesini sunmaktadır. KYOCERA dokümantasyon ürünlerinin temelini oluşturan ECOSYS konsepti Ekonomi, Ekoloji ve Sistem kavramlarına dayanmaktadır. Uzun ömürlü parçalara sahip olan ECOSYS cihazlar bakım, yönetim ve sarf maliyetlerini içeren toplam sahip olma maliyetini minimuma indirirken, maksimum verim, dayanıklılık ve çevre koruması sağlamak üzere tasarlanmıştır.

Editör: TE Bilişim