Lindsay Lohan...ABD’nin sapık yıldızlarından biri... Uyuşturucu, alkol, eşcinsellik vs. her şey var. Rol model olacak bir artist değil yâni.

Nisan 2016... Lindsay Lohan’ın, elinde Kur’an-ı Kerim olan fotoğrafı yayınlandı. Menajeri, ünlü yıldızın bir Ortadoğu projesinde yer alacağını; bu yüzden İslâm kültürüyle yakından ilgilendiğini açıkladı.

26 Eylül 2016.. Lindsay Lohan, Türkiye’ye geldi. İstanbul’da Suriyeli mültecileri ziyâret edip hüngür hüngür ağladı. Kendisine, Gençlik ve spor Bakan Yardımcısı Abdurrrahim Boynukalın eşlik etti. Boynukalın, Lohan’ın fotoğraflarını, gözyaşlarını, sözlerini, twitterdan paylaştı. Sultanbeyli Belediye Başkanı, Lohan’a Kur’an-ı Kerim hediye etti. Lohan, “Dünya beşten büyük” dedi.

8 Ekim 2016... Lohan, Gaziantep’deki mülteci kamplarını dolaştı. Kendilerine, Hilâl Kaplan eşlik etti; Fatma Şahin ise ağırladı. Lohan, Suriyeli Azîze’nin yemenisini başına örttü. Kaplan, Lohan’ın başörtülü fotoğrafını twitterda paylaştı. İslâmcı basın, Esmeralda’dan su alan Kuazimado psikolojisine girdi. “Lohan Müslüman oldu” diye çok sevindi. Onlar sevinirken, gezmekten yorulan Lohan, Akdeniz’de yatla dolaştı.

14 Aralık 2016... Lohan’a eşlik eden yazar hanım, kamplara gitmeyenlere şöyle çıkıştı:

“Angelina Jolie'sinden Lindsay Lohan'ına mülteci kamplarına gidildi de, hocalarımızın ekserisi tenezzül bile etmedi yahu...”

Evet, uyuşturucudan cinselliğe kadar her nâneyi yiyen bir oyuncunun çevirdiği oyunu, bizim insanımıza örnek verme hadsizliğini gösterdi.

Bütün bunlar olurken iktidara yakın medya da muhâlif medya da aval aval seyretti. Angelina Joli, iyi niyet elçisi olarak Türkiye’ye gelip kampları gezdiğinde, “İyi niyet elçisi rumuzlu meşhur görevliler, yabancı ajanlar, teröristler, bölücüler ve her nev’iden üzerimize hesabı olanlar, Türkiye’de âdeta cirit atmaktadır ve AK Parti iktidarı da şuursuzca olup bitenleri izlemektedir.” diyen Devlet Bahçeli bile ağzını açmadı. (Övünmek gibi olmasın o zaman “Lindsay Lohan Rezâleti”diye bir yazı yazmıştım.)

Devâm edelim.

27 Ocak 2017... Lohan, Beştepe'de ağırlandı. Twitter hesâbından seslenerek, "Cumhurbaşkanı Erdoğan ve First Lady'nin beni dâvet etmesi, hayâl gibi" dedi.

14 Nisan 2017... İngiliz The Times gazetesi, Lindsay Lohan ve Erdoğan arasındaki görüşmenin perde arkasında iktidara yakınlığıyla bilinen köşe yazarı Hilâl Kaplan'ın olduğunu yazdı.

13 Eylül 2017... Amerika, iddiânâmeyi yapıştırınca Hilâl Kaplan, “Amerika hukukuna hoşgeldiniz!” eleştirisini kaleme aldı. Bir yıl evvel Lindsay Lohan’ın şahsında ABD merhameti reklamı yapan yazar, ABD savcısının niyetini ve ABD adâletini sorguladı.

Oysa savcının niyeti neyse Lohan’ınki de oydu.

Ve şimdi....

Trump da Lohan da fos çıktı.

Ne gam!

Çek kızım İngiltere’ye!

Yapış, Kraliçe’nin, “kirli etek mihrâbı”na!

Haykır, “Yaşasın Türk-İngiliz dostluğu!” diye!

Yakışır!