Sedat Peker'in Ziraat Bankası ile ilgili ortaya attığı iddia öğrencileri de ayaklandı.

Demirören Grubu'nun Ziraat Bankası'ndan aldığı 750 milyon dolarlık krediyi ödemediği iddiası, tepkiler neden oldu. Bunun üzerine öğrenciler sosyal medyadan "Madem Demirören ödemiyor, o zaman ben de KYK borcumu ödemiyorum" diyerek tepki gösterdi.

Demirören Grubu'nun Ziraat Bankası'ndan aldığı 750 milyon dolarlık krediyi ödemediği iddiası, tepkiler neden oldu.

Bunun üzerine öğrenciler sosyal medyadan "Madem Demirören ödemiyor, o zaman ben de KYK borcumu ödemiyorum" diyerek tepki gösterdi.

Sedat Peker, yayınladığı 9. videoda Ziraat Bankası ile ilgili de iddialar ortaya atmıştı.

Aydın Doğan'ın sahip olduğu Hürriyet gazetesinin satış süreci ile ilgili de çarpıcı iddialar öne süren Peker, Demirören Grubu'nun Ziraat Bankası'ndan para aldığını ve hala ödemediğini iddia etmişti.

Peker, şunları kaydetmişti:

"Demirören var ya... Tabii gazeteyi bastık, Aydın Doğan korktu ve gazeteyi verdi. Oldukça ucuza verdi. Aslında bir tanesi bile daha fazla para ederdi. CNN falan hepsini aldık. Bu 750 milyon doları Ziraat Bankası verdi. Ziraat Bankası kimin? Devletin. Devlet kimin? Milletin. Şimdi bu devletten bu parayı aldı."

"Bu paranın hiçbirini ödemedi biliyor musunuz? Siz şimdi millet olarak gitseniz 'Aç lan kapıyı' deseniz 'Parasını vermeden malın sahibi nasıl oluyorsun' diyebilirsiniz."

"Milyonlarca çiftçiye verdikleri kredinin toplam değeri ancak o kadar. Çiftçi kredisini ödemeyince traktörüne el koyuyorsunuz. Kanal D'ye el koyanı duydunuz mu?"

   

Editör: TE Bilişim