Hürrem karakteriyle milyonların beğenisini kazanan Meryem Uzerli şu sıralar zor günlerden geçiyor. Üç yıl önce kariyerinde zirveyi yaşarken tükenmişlik sendromuna yakalandığı iddiasıyla Berlin’e giden Uzerli, bir süre Almanya’da kaldıktan sonra geride bıraktığımız yılın başına yeni bir proje için Türkiye’ye dönmüştü.

Uzerli, Türk Arap yapımı dizi için anlaşma imzalamıştı. Şirket, Muhteşem Yüzyıl’ın yapımcısı Timur Savcı’yla 5 yıllık anlaşması henüz dolmadığı için Meryem Uzerli’nin tazminatını da ödeyerek el sıkışmıştı. Ödenen tazminatla beraber Meryem Uzerli’nin yeni şirketine bölüm başına maliyeti 170 bin TL’ye kadar çıkmıştı. Ünlü oyuncu, yeni dizisi için 2014’ü 2015’e bağlayan yılbaşı gecesinde yayınlanan tanıtım çekiminde rol almıştı.

AKSİLİKLER BİRBİRİNİ KOVALADI

Yönetmenlerle, senaristlerle ya da başrol oyuncularıyla ilgili krizler peşi sıra geldi. Bu aksilikler tam 1 yıl boyunca sürünce dizinin çekimi de sürekli ertelendi. Bu sırada seyircinin beklentisi de aynı oranda arttı. Ancak dizi ne yazık ki ilk bölümünden bu yana bekleneni veremedi.

DİZİ ERKEN FİNAL YAPACAK

Meryem Uzerli’ye yapımcısının, dizinin 13. bölümde biteceğini açıkladığı ortaya çıktı. Meryem Uzerli, aynı gün sosyal medyada içini döktü ve “Bir hata yaptım ve şimdi bir deneyim yaşıyorum. Bir oyuncu için her deneyim büyük bir hediye. Hatalar yapmaktan korkma” yazdı ama daha sonra yapımcıdan aldığı sert uyarı nedeniyle o yorumunu sildi. Bu Salı 8. bölümü ekrana gelecek olan “Gecenin Kraliçesi”nin 13. bölümde yani 5 Nisan’da bitilmesi planlanıyor.

Editör: TE Bilişim