~~Sedat Peker'in Cem Yılmaz'a şapka çıkaracak Davidoğlu esprisi!


22.08.2014 - 12:12

 


Yıldıray Çiçek'in, Sadat Peker'in AKP ve Ahmet Davutoğlu  sempatizanlığını kaleme aldığı yazısı...

Sayın Sedat Peker , adına açılmış sayfada sen mi yazıyorsun, yoksa ileri de “o yorumları kuzenim yazdı ?” mı diyeceksin bilmiyoruz. Ama yazıları kaleme kim alıyorsa gerçekten espiri yeteneği Cem Yılmaz’ın bile şapka çıkaracağı cinstendir.

 

 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde dürüst, namuslu, ihlaslı, kutsal mekanımız Kabe’nin içini temizleyecek kadar özverili, beş vakit abdestli-namazlı, “Türkoğlu Türküm“ diyecek kadar soyu sopu belli olan bilim adamı Ekmeleddin Mehmet İhsanoğlu’na senin adına karalama kampanyaları yapıldı.

 

Hırsızlara, rüşvetçilere, Allah’ın ayetleriyle dalga geçenlere, peygamberimize hakaret edenlere neyden korkuyorsun da bir cümle eleştiri cümlesi yazamıyorsun? Yada senin adına niye yazamıyorlar !

 

İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Perez’le kadeh tokuşturan , ABD-İsrail Projesi BOP’ta Eşbaşkanlık yapan, bizzat ABD’nin açıkladığı gibi İsrail’in güvenliğini sağlamak için Malatya/Kürecik’e “Füze Kalkanı” yerleştiren Recep Tayyip Erdoğan’a bir cümle laf etmeyip, AKP ve Recep Tayyip Erdoğan’ın ağzıyla İslam Konferansı Örgütü (İKÖ) Genel Sekreteri görevine başladığı 2006 yılından, görevden ayrıldığı 2012 yılına kadar İsrail’in Müslümanlara yaptığı her alçaklıkla mücadele etmiş Ekmeleddin Mehmet İhsanoğlu’nu İsrail’in adamı ilan ettiniz !

 

 PKK Açılımı adı altında PKK’yı dirilten, “PKK Düşman Değil” diyen , daha geçtiğimiz hafta PKK kamplarını ziyaret eden PKK’nın hamisi, koruyucusu Barzani’nin başını Diyarbakır’da eliyle temizleyen, Barzani ile Erbil’de sazlı-sözlü eğlence yapan ,Barzani’yi AKP kongresinde “Türkiye seninle gurur duyuyor” diye karşılatan, ”Kürdistan’tan gelen haberler bizi mutlu ediyor” diyen ,” Apo’nun posterlerini, PKK’nın bayraklarını ve Kürdistan demeyi serbest bıraktık” diyen Bülent Arınç gibi Başbakan yardımcısına sahip, “Öcalan’ın odasına televizyon ve arkadaşı ben gönderdim” diyen ,PKK istedi diye TC ibarelerini devlet kurumlarından kaldıran, PKK istedi diye “Türküm, doğruyum, çalışkanım” diye başlayan öğrenci andını kaldıran, ”Öcalan ve PKK’yı” Kürtlerin temsilcisi haline getiren, “PKK ile görüşen namussuz, şerefsiz, alçaktır” dedikten sonra “İmralı’ya,Kandil’e,Oslo’ya ben gönderdim” itirafında bulunarak bu sıfatları üzerine alan ,”Türkiye Türklerindir demek ahlaksızlık,hayasızlıktır” diyen, “Türk diye bir ırk ,Türk milleti diye bir millet yok” diyen, “Türklüğü ve Milliyetçiliği ayaklar altına aldık” diyen Recep Tayyip Erdoğan’a bir cümle eleştiri getirmeyip , ”Çözüm sadece mecliste, milli mutabakatla aranır” diyen Ekmeleddin Mehmet İhsanoğlu’nu neredeyse PKK’nın kurucusu ilan ettiniz !

 

 ERDOĞAN'IN MİLLİYETÇİLİK OYUNU..!

http://www.youtube.com/watch?v=0Kr_e7be5H8

 Geçmişte “Ben MHP’li ve Ülkücü değilim” demişken,şimdi cezaevinden çıktıktan sonra MHP ve Ülkücülük dersini AKP’ye çalışarak vermenin mantığı nedir? Geçmişte “MHP’li ve Ülkücü” değildiniz,şimdi de “Ben ve hiçbir yakınım MHP’ye oy vermeyecek” diyerek Recep Tayyip Erdoğan düzenine hizmet etmenin manası nedir? Türklük,Ülkücülük ve Milliyetçilik düşmanı Potamyalı Recep’le ne gibi bir bağınız var?

 

 Sedat Peker yahut Sedat Peker adına yorumlar yazan kişinin maskesi son paylaşımlarda bir kez daha düşmüştür.

 

 Cezaevinde hiç mi dünya ile bağın kalmadı Sedat Peker?


 Hiç mi gazete okuyup,televizyon izlemedin de yeni Başbakan Ahmet Davidoğlu’nu “Hem söylemleri hem yaptıklarıyla Ülkücü camiaya sempatik gelen Sayın Davutoğlu gençliğinin ilk yılların da Ülkücü okul başkanı olması dolayısıyla MHP tabanının bir kesiminde mutlaka kabul görecektir.” Sözlerle pazarlamaya çalışıyorsun Sedat Peker ?

 

 

 Potamyalı BOP Eşbaşkanı Tayyip’e güzellemelerin bitti de şimdi BOP Çantacısı Ahmet Davitoğlu’na mı sıra geldi?

 

İhanetlere ,ihanetçilere destek vermek için niye MHP’liliği,niye Ülkücülüğü alet ediyorsun Sedat Peker ?

 

“Ben AKP’li işadamı olarak Recep Tayyip Erdoğan’a ,Ahmet Davidoğlu’na destek veriyorum” ver ,sana kim karışır? Yiğit Bulutlar, Süleyman Soylular, Egemen Bağışlar ,Reza Zarrablar senin yol ve dava arkadaşın olur geçinir gidersin?

 

 Bu nasıl ahlak anlayışıdır ki ,Yusufiye zindanlarında çile çekmiş MHP yöneticilerine saldırıp Ahmet Davidoğlu gibi Obama’nın parmakla çağırdığı adamları bize Ülkücü diye pazarlamaya çalışıyorsun?
 Ne Ülkücüsü bu? Nasıl Ülkücülük bu? İslam dünyasına savaş açmış BOP’un çantacılarını “Ülkücü ,Ülkücüler sempatiyle bakacak” diye pazarlamaya utanmıyor musun?

 

 "Milliyetçilikle hesaplaşma zamanı gelmiştir." diyen Ahmet Davidoğlu’na sempatiyle bakacak Ülkücü ya aklını, ya şerefini, ya haysiyetini artık kaybedendir !

 

 Türkmenlere Barzani ve IŞİD saldırıları karşısında sahip çıkmayıp , birde “Türkmenler Türkmenleri öldürüyor” diyerek büyük ihanete imza atan Ahmet Davitoğlu’na sempatiyle bakacak Ülkücü ya aklını, ya şerefini, ya haysiyetini artık kaybedendir !

 

 PKK’nın kamplarında cirit atan, PKK’nın hamisi Barzani’ye “Kak Mesut,Mesut Abi” diyen, Irak’ın kuzeyine “Kürdistan” diyen Ahmet Davitoğlu’na sempatiyle bakacak Ülkücü ya aklını, ya şerefini, ya haysiyetini artık kaybedendir !

 

 Sedat Peker ,hem MHP’li , hem Ülkücü olmadığını söylemişken bu BOP sürüngenlerini niye MHP’ye saldırarak, hem kendini, hem onları “Ülkücü” diye ne pazarlığı karşısında cilalıyorsun?

 

İşadamı olarak katıl AKP’ye ,Mehmet Cengiz gibi ihalelerini al,işlerini hallettir !

 

 Recep Tayyip Erdoğan’ı , Ahmet Davidoğlu’nu överek, Ülkücü Harekete ,MHP’ye saldırarak kendini daha fazla da küçültme !

 

Şu AKP içindeki Türk/İslam düşmanlarına,PKK’nın yol ve dava arkadaşlarına bir cümle eleştiri yaptıktan sonra, gel de o zaman bir vatandaş olarak MHP’yi eleştir.

 

 MHP seçimleri kaybetmiş olabilir. Ama hırsız,rüşvetçi,vatan hainleri gibi hiçbir zaman şerefini,namusunu kaybetmemiştir !

 

 Sedat Peker ,bunu böyle bil ,yeni kimliğin AKP’yi, yeni önderin Potamyalı Tayyip’i ve BOP çantacısı Davidoğlu’nu bu şekilde savun..

 

 MHP'yi diline dolamadan ,AKP'yi savun, Tayyip ve yeni kuklası Davitoğlu'na istediğin kadar methiyeler diz ! Bize ne?

 

 

Yıldıray Çiçek

Editör: TE Bilişim