Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetlerine katılan, onunla birlikte poz veren sanatçılara karşı başlatılan itibarsızlaştırma kampanyası bu kez ünlü sanatçı Yavuz Bingöl'ü vurdu. 

Posta Gazetesi Yavuz Bingöl'ün Erdoğan ile çekilmiş fotoğrafını basıp "Yavuz Bingöl'ün kısmeti çok açıldı" başlığıyla milyon dolarlık bir iddia ortaya attı. 

Gazetenin iddiasına göre Yavuz Bingöl'e devlet bankasından reklam filmi teklifi yapılmış ve 1 milyon dolar önerilmiş.

yavuz-bingöl-ve-recep-tayyip-erdoğan-cumhurbaşkanliği-resepsiyonu.jpg

1 MİLYON DOLAR REKLAM İŞİ GERÇEK Mİ? 

Sosyal medyada da hızla yayılan 1 milyon dolarlık reklam teklifi iddiası üzerine Yavuz Bingöl açıklama yaptı. Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl, bugün basında çıkan bir devlet bankasının reklam filmlerinde oynamak için milyon dolarlık teklif aldığı hakkındaki haberlerin asılsız olduğunu söyledi. 

Bingöl, menajerinin muhabire olmsuz yanıt vermesine rağmen gazetenin ısrarla yalan yazdığını belirtti. 

İşte Yavuz Bingöl'ün basın açıklaması: 

Bir gazetemiz hakkımda bir bankanın reklam yüzü olacağımla ilgili gerçekle ilgisi olmayan bir haber yayınlamıştır.

Haberde geçen bilgiye göre menajerim Erden Demir'in gazeteciye beyanat verdiği yazılmıştır. Erden Demir, gazetecinin sorusuna olumsuz yanıt vererek şu anda böyle bir anlaşma olmadığını söylemiştir. Ancak gazete bu beyanatı çarpıtarak asılsız bir haberle hakkımda kamuoyunda itibar zedeleyeci bir içeriğe yol açacak şekilde yayınlamıştır.

Yavuz Bingöl olarak 25 yıllık sanat hayatımda pek çok sanatsal işin içinde yer aldım. Bunlar arasında çok sayıda reklam filmi de yer almaktadır. Halihazırda şu anda da teklif edilen reklam filmleri bulunmaktadır. Ancak haberde geçen konuyla ilgili bilgiler gerçek dışıdır. Derin bir üzüntüyle bu konuyu sizinle paylaşmak istedim.

Editör: TE Bilişim