Yeşilçam’ın Sultanı Türkan Şoray, çıkardığı ilk albümünü imzaladı. İlk ve son albümü olduğunu söyleyen Şoray, “Bu albümü yapmamın sebebi; hani bu dünyadan ayrıldıktan sonra sesim de kalsın istedim.” dedi. 

Türk sinemasının bir zamanlar vazgeçilmez yüzlerinden olan Türkan Şoray, çıkardığı albümü imzalamak için sevenleriyle bir alış veriş merkezinde buluştu, fotoğraf çektirdi, sohbet etti. Albüm ve kliple ilgili gazetecilerin sorularını da cevaplayan Şoray, duygularını şöyle dile getirdi: “Bu oyunculuk dışında başka bir heyecan oldu benim hayatımda. Yani müziği çok seviyorum. Yıllardır böyle gönül bağı olan, beni sevenlerimle beraber olmak için belki de. İyi ki böyle bir şey yapmışım, bu mutluluğu yaşıyorum.” 

Albüm yapmasının sebebini de açıklayan Şoray, “Yani, hani bu dünyadan ayrıldıktan sonra sesim de kalsın istedim sevenlerime. Filmlerim kalacak. 200’ün üzerinde filmim var. Bir de sesim de kalsın istedim. Bu şarkıcılık edasıyla yapılmış bir şey değil, ilk ve son.” ifadelerini kullandı. 

Şoray, “Albüm ve klip için geri dönüşler nasıl oldu?” sorusuna da şöyle cevap verdi: “Yani onu bilmiyorum, seviyorlar. Çünkü ben duygularımla söylediğim için albümlerimi seviyorlar. Duygulandık diyorlar.” 
Bir parça seslendirmesi istenen Şoray, “Olmaz olmaz bu iş olamaz” diyerek isteği geri çevirdi. 

Editör: TE Bilişim