Masumlar Apartmanı dizisinde Esra karakterini oynayan Esra Ruşan, 6 yıl önce nikah masasına oturduğu yönetmen Fatih Kızıkgök ile tek celsede boşandı. Çiftin 2 yaşındaki kızlarının velayeti ise anneye verildi.

Bu zamana kadar Arka Sokaklar ve Vatanım Sensin gibi başarılı yapımlarda rol alan Esra Ruşan, bu sefer de özel hayatıyla gündeme geldi.

KIZI İÇİN AYLIK 2 BİN TL ÖDEYECEK

Başarılı oyuncunun geçen ay Kızılgök tarafından açılan boşanma davası tek celsede sonuçlandı. 2 yaşında bir kızları bulunan çift, anlaşmalı olarak boşandı. Mahkeme, çocuğun velayetini anneye verdi. Protokole göre Fatih Kızılgök, çocuğu için aylık 2 bin lira iştirak nafakası ödeyecek.

ESRA RUŞEN KİMDİR?

Esra Ruşen, 1983 yılında Kars'ta dünyaya geldi. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. 2006 yılında Arka Sokaklar dizisi ile oyunculuğa başlayan Esra Ruşan, Vatanım Sensin ve Kurtlar Vadisi Pusu gibi birçok dizide yer oynadı. 2012'de Ustura Kemal'de rol alan oyuncu, şimdilerde TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Esra karakterini oynuyor.

Editör: TE Bilişim