Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kurucular Kurulu Üyesi ve Çorum eski Milletvekili Muharrem Şemsek, Gülcihan Cavlı ile hayatını birleştirdi.
Ankara’da gerçekleşen nikaha Şemsek ve Cavlı Aileleri ile bazı yakınları katıldı.


Ülkücü Hareket’in önde gelen isimlerinden Muharrem Şemsek’in ikinci kez evlilik heyecanı yaşadığı nikah, yapılan dua ile sona erdi.

Muharrem Şemsek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada " Değerli arkadaşlar,malumunuz üzere rahmetli eşim Nihal hanım 2003 tarihinde vefat etmişti. Bugüne kadar gündemime gelmeyen yeni bir evlilik durumum oldu Cenabı Allahın takdiri böyleymiş.Nasip olursa nikahımız 24 Aralık 2017 Pazar günü saat 13.45`te dir.Bütün arkadaşlarımı bu mutlu günümüze davet ediyorum.saygılarımla" dedi.

Habererk.com olarak , Gülcihan-Muharrem Şemsek çiftini kutlar ömür boyu mutluluklar dileriz.

Muharrem Şemsek Kimdir?

1949 yılında Çorum'un Kınık Köyü'nde doğdu. İlkokulu köyünde, ortaokulu ve öğretmen okulunu Çorum'da okudu. Ankara Yüksek Öğretmen Okulu Hazırlık Lisesine seçilerek bitirdi. Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi ve Ankara Yüksek Öğretmen Okulu'ndan mezun oldu. Hasanoğlan Öğretmen Enstitüsünde bir süre öğretmenlik yaptı.

T.C. Başbakanlık Atom Enerjisi Kurumu, Ankara Nükleer Araştırma Merkezinde uzman olarak çalıştı. 
Yayıncılık ve çeşitli gazete dergilerinde yazarlık yaptı. "Milli Eğitim ve Kültür" isimli ilmi araştırma, inceleme dergisinin sahipliğini yürüttü. 12 Eylül 1980'den sonra yazdığı yazılardan dolayı tutuklandı. Milliyetçi Hareket Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan vekilliği, Ülkü Ocakları Derneği Kurucu Üyeliği ve Genel Başkanlığı, Ülkü-Bir Teşkilat Genel sekreterliği yaptı. 1979 yılında vatani görevini yaparken terör örgütleri tarafından saldırıya uğrayarak yaralandı 12 Eylül sonrası bugünkü Milliyetçi Hareket Partisi (Muhafazakar Parti - Milliyetçi Çalışma Partisi) kuruculuğunu yürüttü.

Milliyetçi Hareket Partisinin Genel başkan yardımcılığı ve Merkez Yürütme Kurulu üyeliklerinde bulundu.19. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekilliği, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliği görevlerini yürüttü. MHP'nin kurucu üyesi. Genel Sekreterlik ve Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Ülkü Ocakları'nın kurucu üyeliğini ve Başkanlığı'nı yaptı. 19. dönemde milletvekilliği yapan Şemsek, Bahçeli'nin seçildiği kongrede, MHP genel başkan adayıydı. Aynı kongrede, ilk turda sonuç alınamayınca ikinci turda Bahçeli'yi destekledi ve adaylıktan çekildi. Şemsek,12 Eylül öncesi uğradığı bir saldırı sonucu hayatını engelli olarak sürdürmekte. 


 

Editör: TE Bilişim