MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün iki düğüne katıldı.

Düğünlerden birinde hayli ilginç görüntüler gündeme düştü.

Eski MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez'in oğlu Naim Kutalmış Didinmezin oğlu dünya evine girdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli düğünde şahitlik yaptı.

Ankara Atlı Spor Kulübü Lokalinde gerçekleşen düğüne Ankara MHP İl Başkanı Turgay Baştuğ'da katıldı.

MHP Ankara'nın sosyal medya hesabından "MHP Genel Başkan Yardımcılığı Yapmış Büyüğümüz Sayın Bülent Didinmez Beyin Evladı, Hatice & Naim Kutalmış Çiftinin Düğün Merasimine İl Başkanımız Turgay BAŞTUĞ Bey ve Yönetimi Olarak Katılım Sağlandı.
Rabbim hayırlı mübarek etsin."
paylaşımı yapıldı.

Bülent Didinmez kimdir?

Yaşanan "kaset skandalı" nedeniyle istifa eden isimlerden MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, 20 ocak 1960'da Nevşehir'de doğdu.
1982 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun olan Didinmez, 1984-1986 yıllarında Şeker-İş Sendikası'nda uzman olarak çalıştı. 1987-2000 yılları arasında Kamu İşverenleri Sendikası'nda uzman olarak görev yaptı.
Milliyetçi Hareket Partisi'nin 5, 6, 7 ve 8'nci olağan büyük kongreleri'nde MYK üyeliğine seçilerek Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerinde bulundu.
8 Kasım 2009 tarihli Milliyetçi Hareket Partisi 9. olağan büyük kongresinde Başkanlık Divanı'nda Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine seçildi.
Didinmez, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin isteği üzerine 10 Mayıs'ta, genel başkan yardımcılığı ve MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili adaylığından istifa etmişti.
 

Editör: TE Bilişim