Rock müziğin son dönemlerdeki popüler grubu Adamlar'ın, Plak Ve Ben tarafından Abbey Road stüdyolarında basılan plağı ‘Rüyalarda Buruşmuşuz’un ilk imza günü  Moda Kayıkhane'de konser öncesi yapılmıştı.

‘FARKLI ÜLKELERDE SAHNE ALMAK İSTİYORUZ’

Dünyaca ünlü müzik grubu Beatles’ın kayıtlarını yaptığı Abbey Road'dan plaklarının çıkmasının mutluluğunu yaşayan Adamlar, yurt dışına açılmayı hedeflediklerini açıkladı. Almanya'da verdikleri konserlerde büyük bir ilgi gördüklerini belirten grup üyeleri, “Yurtdışında daha çok konser vererek müziğimizi tanıtmayı amaçlıyoruz. Farklı ülkelerde sahne almak istiyoruz. Dominik'te konser vermek çok isteriz” dedi.

Eski Dostum Tankla Gelmiş

Adamlar'ın ilk albümleri "Eski Dostum Tankla Gelmiş" 23 Eylül 2014'de People Make Music etiketiyle yayımlandı. Vokal ve gitarda Tolga Akdoğan, elektrik gitarda Gürhan Öğütücü, tuşlu çalgılarda Burak Irmak, bas gitarda Burak Güngörmüş ve davulda Berkan Tilavel'den oluşan Adamlar aynı gün İstanbul'da Jolly Joker sahnesinde albümün ilk konserini verdi. Sözleri ve müzikleri Tolga Akdoğan'a ait 12 şarkıdan oluşan albümün kayıtları Deneyevi Stüdyosu'nda yapıldı.

1.Kapısı Kapalı

2.Çek Sifonu

3.Bi Öyle Bi Böyle

4.Koca Yaşlı Şişko Dünya

5.İnsanın Düştüğü Durumlar

6.Utanmazsan Unutmam

7.Ateş Ederim

8.Kadın

9.Koşmadan

10.Öyle Normal

11.Bizim Zamanımız

12.Kendime Çaylar

Rüyalarda Buruşmuşuz

Rüyalarda Buruşmuşuz, Adamlar'ın 2016 yılında çıkan ikinci stüdyo albümüdür. 27 Ekim 2016 tarihinde People Make Music tarafından yayınlanmıştır.

1. Hepinize El Salladım

2. Tın Tın

3. Şakacı Birisin Sen

4. Yanmış İçinden

5. Orda Ortada

6. E Tabi

7. Rüyalarda Buruşmuşum

8. Ah Benim Hayatım

10. Acının İlacı

Dünya Günlükleri

Son Adamlar albümü ‘Dünya Günlükleri’nin çıkış videosu; söz ve müziği Tolga Akdoğan’a ait “Yoruldum” şarkısına Selçuk Demirci yönetmenliğinde klip çekildi.

Grup, bu albümlerini fiziki ve dijital olarak yayınlanmadan önce, kendi sosyal medya hesaplarından audio videolarla duyurmaya başladı.

Teatral şarkı sözleri ve bestelerin mucidi Tolga Akdoğan; ‘Dünya Günlükleri’ de hayata dair her konuda güçlü, derin, yoğun ve ironik sözleri, müzikal bir hikaye gibi harmanlayıp sunmaya devam ediyor.

Eski şarkıları gibi ritmik bateri, minimalist gitar ögeleri ve ezber bozan şarkı sözlerinin yanı sıra elektronik altyapılar ve deneysel tınılar, “Dünya Günlükleri”de dinleyiciye yeni renkler vaad ediyor.

Emir Ongun, Emre Malikler, Gürhan Öğütücü, Berkan Tilavel ve Tolga Akdoğan’dan oluşan Adamlar’ın yeni albümünde de insan temelli çeşitli duygu hallerini simgeleyen anlara rastlamak mümkün.

1.Zombi

2.Yoruldum

3.Mavi Ekran

4.Derine İndik

5.Doldum

6.Adını Başkasının Koyduğu Çocuklar

7.Benden Bana

8.Hikaye

9.Sarılırım Birine

10.Felek

Editör: TE Bilişim