İddiaya göre daha önce 'can güvenliğim yok' diyerek ABD'ye gitmeyen Gündeş, Sarraf'la görüşmek için New York'taydı. Aynı habere göre Gündeş ve Sarraf'ın boşanıp boşanmayacağı da netlik kazandı.

ABD'de İran'a yönelik ambargoyu delme ve kara para suçlamasıyla önce sanık daha sonra itirafçı olarak tanık konumuna geçen İran asıllı işadamı Rıza Srraf, tutuklandıktan sonra eşi Ebru Gündeş ve çocuğuyla görüştü. Görüşme, daha önce 'can güvenliğim yok, asla gitmem'diyen Gündeş'in New York ziyareti ile gerçekleşti. Haber Türk'ten Esin Övet'in haberine göre çift boşanma konusunda da bir karar vardı: Boşanmayacaklar.

 HaberTürk yazarı Esin Övet'in bugünkü yazısından ilgili bölüm şöyle;

"Uzın süredir Ebru Gündeş ve Reza Zarrab hakkında herkesin merak ettiği bir konu vardı, daha doğrusu konular. Bunların en başında da şunlar geliyordu:

 1- Ebru Gündeş , Reza Zarrab’ı görmeye gidecek mi?

 2- Ebru Gündeş , Reza Zarrab’ı görmeye gitti mi? Şimdiye kadar, “Can güvenliğim yok, asla gitmem” diyerek Amerika’ya adım dahi atmayan ve eşinin “Gel” teklifini her seferinde reddeden Ebru Gündeş , sonunda kızı Alara’yı, menajeri Sedef Arım’ı ve onun da kızını alarak New York’a gitti. Geçen pazar günü yurda dönen Ebru Gündeş , duyduğuma göre eşi Reza Zarrab’la da 2 hafta önce görüştü.

 Peki diğer merak edilen konu, yani boşanma gerçekleşecek mi? Beklenen son yaşanacak mı? Bana sorarsanız yaşanmayacak. Çünkü Reza Zarrab boşanmak istemiyor. Keza, Ebru Gündeş’in de artık istediğini zannetmiyorum. Zaten uzun süredir bu konuyla ilgili herhangi bir girişimde bulunmadı. Böylece bir dönem konuşulan boşanma konuları tamamen rafa kalktı.

 Belli mi olur, belki çift başka bir ülkede kaldığı yerden devam eder. Ne konuştukları hakkında tabii ki bir bilgim yok. Ama bu buluşmadan Reza Zarrab’ın çok mutlu olduğunu düşünüyorum. Çünkü uzun zamandır kızı ve Ebru Gündeş’i görmeyi çok arzu ediyordu. Bakalım yarınlar ne gösterecek çift için."

Editör: TE Bilişim