Petekkaya röportajda dikkat çeken ifadeler kullandı. “‘Acilen satışı yasaklansın’ dediğiniz şey nedir” sorusuna yanıt veren Petekkaya, “Alkol ve sigara” dedi.

Halk TV sunucusu başarılı haberci Çağlar Cilara, kişisel sosyal medya hesabından, konuyla ilgili olarak, "İçki yasaklansın diyen Erkan Petekkaya hem içki içiyor, hem restoranında içki satıyor ve bunu yasa dışı yapıyor. Çünkü işyerinde içki satma ruhsatı yok! Ruhsatsız içki satıyor. Kesin bilgi" diye yazdı.

Erkan Petekkaya’nın 2011 yılından bu yana, İstanbul Beykoz'da "Mest-Et" isimli restoranın sahibi olduğu bilinen bir gerçek.

Alkolün yasaklanmasını isteyen Petekkaya'nın "Mest-Et" isimli restoranında alkol satışı yapılıyor. Restorandan yapılan sosyal medya paylaşımları ve yemek sitelerinde yer alan "Mest-Et"in alkol menüsü, "Alkol yasaklansın" diyen Petekkaya'nın restoranından... Ayrıca Erkan Petekkaya'nın daha önce alkol tedavisi için yurtdışına gittiği de, birçok kez haber olmuştu.

BUNLAR ORTAYADKEN PETEKKAYA NEDEN BU ÇIKIŞI YAPTI?

Petekkaya'nın Beykoz'da bulunan restoranına gündüz vakti hızla giden araç girdi. Aynı günün gecesinde de restoranda yangın çıktı

Ocak 2018'de Mest-Et’e freni patlayan bir araç girdi. Aynı günün gecesi de lokanta yanıp kül oldu. Yaşanan kaza esnasında herhangi bir can kaybı olmazken, hasar ise oldukça büyüktü. 

Peş peşe yaşanan bu olaylar nedeniyle ünlü oyuncu Petekkaya'nın oldukça gergin olduğu kaydedildi.

Diğer taraftan yaşanan kaza ve yangın olayları sonrasında ise sigorta şirketinin masrafları tanzim etmeyeceği duyulmasıyla Petekkaya'nın sinirleri daha da gerildiği kaydedildi. Ayrıca ortaya atılan iddialar ise yaşananların üzerine ortalığın gerilmesine yetti.

Erkan Petekkaya “Sigortadan para almak için yapıyor” iddialarının ortaya çıkması sonrasında ise hızla bir açıklamada bulunarak,  “Hakkımız olmasına rağmen sigortadan para almaktan vazgeçtik. Lokantayı tamir edip yeniden açacağız” ifadelerini kullandı.

KİLİT CÜMLE “HAKKIMIZ OLMASINA RAĞMEN SİGORTADAN PARA ALMAKTAN VAZGEÇTİK. LOKANTAYI TAMİR EDİP YENİDEN AÇACAĞIZ”

Sigorta şirketinin masrafları tanzim etmeyeceği anlayan Petekkaya'nın sağlam bir reklam yapması ve kayıplarını gidermesi için bu açıklamayı yaptığı iddia edildi.

Alkollü içki satan bir kuruluşun sahibin “Alkol ve sigara” yasaklansın" açıklaması başka hiç bir şekilde açıklanamaz.

Eeee reklamın iyisi kötüsü de olmaz...

Editör: TE Bilişim