Miraloğlu, kendisinden 48 yaş büyük bir Amerikalı ile evlendi. 

Bir süre önce Amerika'da yaşamaya başlayan 32 yaşındaki Meltem Miraloğlu, 10 gün önce 80 yaşındaki Amerikalı Patrickle ile gizlice evlendi. 

Oyuncu Meltem Miraloğlu, Hayat Devam Ediyor dizisinde 70 yaşındaki bir adamla evlendirilmesi için zorlanan 15 yaşındaki çocuğu oynuyordu.

Miraloğlu, 2016 yılında da altı aydır birlikte olduğu yönetmen - yapımcı Tayfur Aydın’la evlenmiş fakat bu evlilik uzun sürmemişti. 2017 Yılında yapımcı sevgilisi ile de sessiz sedasız boşanmıştı. 

Peki, Meltem Miraloğlu kimdir?

Meltem Miraloğlu, 13 Ocak 1987 yılında Diyarbakır’da doğdu. Güzel oyuncu 2 yaşında iken ailesinin geçimsizlik nedeni ile İstanbul’a yerleşti.

Küçük yaşlarından beri oyuncu olmak isteyen Miraloğlu, Müjdat Gezen Güzel Sanatlar Akademisi mezunudur.

“Hayat Devam Ediyor” dizisi ile ekranlar ile tanışan güzel oyuncu gösterdiği başarıdan dolayı “En iyi Drama” ödülüne layık görülmüştür. Fiziği ile de oldukça ilgi çeken başarılı oyuncunun yüzü 15-18 yaşları arasında genç bir kızın yüzünü anımsatmaktadır.

1,70 boyuna sahip olan güzel oyuncu herkesin beğenisini kısa sürede toplamıştır. Hayatına oyunculukla devam eden güzel oyuncu Meltem Miraloğlu, “Adını Kalbime Yazdım” adlı dizide “Dicle” karakterini canlandırmıştır.

Genç oyuncu, Aşık Veysel'in hayatının anlatıldığı Sekerat Son filminde de oynamıştır.

Editör: TE Bilişim