Yılmaz, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Çağlar Çorumlu ve Nilperi Şahinkaya gibi ünlü isimlerin rol alacağı ilk dizisi “Erşan Kuneri” hakkında neler konuştu?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ofisine giderken kameralara takıldı. Yılmaz, Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Çağlar Çorumlu ve Zafer Algöz’ün rol alacağı “Erşan Kuneri” adlı ilk dizi projesinin hazırlıklarına devam ediyor.

Ünlü komedyen 23 Nisan’da 48 yaşına girdi. Muhabirler Yılmaz’a pasta sürprizi yaptı. Cem Yılmaz “Erşan Kuneri” dizisinin çekim takvimi ve kadrosu hakkında bilgi verdi. Yılmaz selfie de çektirdiği muhabirlere takıldı ve eski sevgilisi Serenay Sarıkaya’yla ilgili gelen soruları ti’ye aldı.

“Erşan Kuneri”nin kadrosunda yer alan Çağlar Çorumlu, okuma provası çıkışı görüntülendi. “Yasak Elma” dizisindeki rolü biten ve “Erşan Kuneri”nin çekimlerine Hazırlanan Nilperi Şahinkaya okuma provasına sevgilisi Emre Yusufi’yle geldi.

Reyting rekortmeni “Masumlar Apartmanı” dizisinde Safiye ve Gülben karakterlerine hayat veren Ezgi Mola ile Merve Dizdar okuma provasından beraber ayrıldı. Bir süredir hayvansal hiçbir ürün tüketmeyen ve vegan beslendiğini açıklayan Ezgi Mola’nın yanındaki görevlinin vegan yemek kutusu taşıması dikkat çekti. Ezgi Mola “Erşan Kuneri”deki rolü hakkında konuşmak istemedi. Mola, zamanının çoğunu “Masumlar Apartmanı” dizisinin setinde geçirdiğini anlattı. Uzun süredir işletmeci Mustafa Aksakallı ile birliktelik yaşayan ünlü oyuncu tatil planı yapamadığını belirtti.

Öte yandan Ezgi Mola son günlerde oyunculuk dışında farklı bir alanda daha sevenlerinin karşısına çıktı. Ünlü oyuncu uzun zamandır hayalini kurduğu bir giyim koleksiyonu piyasaya çıkardı. Mola, özenle hazırlanan kıyafetlerin modelliğini de kendisi yaptı. Ezgi Mola çekimlerde keyifli anlar yaşadı.

Editör: TE Bilişim