’Do the Shiggy’ yapmak için hareket halindeki araçtan inip yolda dans eden Avşar, bunu instagrama yükledi ancak başı derde girdi. Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Avşar kızının bu yaptığının trafiği tehlikeye sokma ihtimaline karşı inceleme yapılması talimatını verdi. Avşar kızına, ’Do the Shiggy’ akımına ayak uydurma merakı yüzünden trafiği tehlikeye sokmaktan işlem yapılıp 235 TL para cezası kesilip kesilmeyeceği bu incelemenin ardından netlik kazanacak.

Gençlerin son dönemdeki en büyük eğlencelerinden olan 'Do the shiggy' çılgınlığı, sosyal medyada katlanarak büyümeye devam ediyor. Birçok kişi tarafından yapılan ve dünya çapında ünlenen  'Do the shiggy' akımının ne olduğunu merak eden vatandaşlar, bu yeni sosyal medya çılgınlığı hakkında bilgi almak adına araştırma yapıyor. İşte, 'Do the shiggy' hakkında merak edilen detaylar...

Sosyal medyada son dönemlerde birçok kişi tarafından yapılan ve dünya çapında bir akıma dönüşen, hareket halindeki arabadan inip dans etme akımına 'Do the shiggy' adı veriliyor. Bu akıma uyanlar, hareket halindeki araçtan inip dans ediyor ve araca geri biniyor. Bu anları ise saniye saniye kaydederek  sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Bu akımın ortaya çıkması ise, Drake'in yeni şarkısı "In My Feelings" ten kaynaklanıyor. "TheShiggyShow" adlı sosyal medya fenomeninin bu şarkı ile dans edip video çekmesinin ardından hızla yayılan akımın etkileri ülkemizde de hissediliyor.

Son dönemlerde sosyal medya kullanıcılarının yoğun olarak katıldığı bu akıma uyan son ünlü ise Hülya Avşar oldu. Avşar, hareket halindeki araçtan inip dans etti. Ancak diğer örneklerdeki gibi olmadı, Avşar'ın indiği araç hızla uzaklaştı. Ünlü sanatçı bu anları sosyal medyadan yayınlamayı da ihmal etmedi.

Kaynak: iha